Türkiye'den Dünya'ya Uzanan Başarı: Konuk Isı

Ekonomi 18.03.2024 - 22:43, Güncelleme: 18.03.2024 - 22:43 7048+ kez okundu.
 

Türkiye'den Dünya'ya Uzanan Başarı: Konuk Isı

Sıcaklığın her alanında fark yaratan çözümlerle KONUKISI, endüstriyel ısı değiştirici ekipmanların sektördeki öncüsüdür.

1987'den bu yana, Türkiye'nin dört bir yanındaki çeşitli sektörlere, özelleştirilmiş ve çevre dostu çözümler sunarak güvenilir bir partner olmuştur. 2012'de ulaşılabilirliği artırmak için geniş bir üretim tesisiyle dünya çapında adını duyuran KONUK ISI, mühendislik mükemmelliği ve müşteri memnuniyeti ile sektörde tanınmıştır. KONUK ISI, kanatlı boru çeşitleri konusunda sektörde liderdir. Ulaşım, enerji, petrol ve gaz, kimya, denizcilik, demir ve çelik gibi geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Yiyecek ve içecekten soğutma sektörüne kadar her alanda uzmanlaşmıştır. Ürün yelpazesi, hava soğutmalı kondenserlerden gövde borulu eşanjörlere, ekonomizerlere ve daha fazlasına kadar uzanmaktadır. Deneyim ve uzmanlıkla yoğrulmuş bir geçmişiyle, kurumların ihtiyaçlarını anlamak ve karşılamak için KONUK ISI her gün kendisine biraz daha güç katmaktadır. Yenilikçi yaklaşımları ve sürekli gelişen teknolojisiyle KONUK ISI, endüstriyel ısı değiştirme alanında çığır açmaya da devam etmektedir… Sloganında da belirttiği gibi, "Isının değişmesi gereken her yerde biz varız." KONUKISI, sıcaklığı kontrol etme ihtiyacı olan herkes için güvenilir bir çözüm sunmaya kararlıdır. Siz de yerli ve milli üretimleriyle sektörün öncü markası olan KONUK ISI’yı daha yakından tanımak için konukısı.com adresini ziyaret edin!
Sıcaklığın her alanında fark yaratan çözümlerle KONUKISI, endüstriyel ısı değiştirici ekipmanların sektördeki öncüsüdür.

1987'den bu yana, Türkiye'nin dört bir yanındaki çeşitli sektörlere, özelleştirilmiş ve çevre dostu çözümler sunarak güvenilir bir partner olmuştur. 2012'de ulaşılabilirliği artırmak için geniş bir üretim tesisiyle dünya çapında adını duyuran KONUK ISI, mühendislik mükemmelliği ve müşteri memnuniyeti ile sektörde tanınmıştır.

KONUK ISI, kanatlı boru çeşitleri konusunda sektörde liderdir. Ulaşım, enerji, petrol ve gaz, kimya, denizcilik, demir ve çelik gibi geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Yiyecek ve içecekten soğutma sektörüne kadar her alanda uzmanlaşmıştır. Ürün yelpazesi, hava soğutmalı kondenserlerden gövde borulu eşanjörlere, ekonomizerlere ve daha fazlasına kadar uzanmaktadır.

Türkiye'den Dünya'ya Uzanan Başarı: Konuk Isı

Deneyim ve uzmanlıkla yoğrulmuş bir geçmişiyle, kurumların ihtiyaçlarını anlamak ve karşılamak için KONUK ISI her gün kendisine biraz daha güç katmaktadır. Yenilikçi yaklaşımları ve sürekli gelişen teknolojisiyle KONUK ISI, endüstriyel ısı değiştirme alanında çığır açmaya da devam etmektedir…

Sloganında da belirttiği gibi, "Isının değişmesi gereken her yerde biz varız." KONUKISI, sıcaklığı kontrol etme ihtiyacı olan herkes için güvenilir bir çözüm sunmaya kararlıdır. Siz de yerli ve milli üretimleriyle sektörün öncü markası olan KONUK ISI’yı daha yakından tanımak için konukısı.com adresini ziyaret edin!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni