2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı

Eğitim 28.04.2024 - 15:10, Güncelleme: 28.04.2024 - 15:39 6400 kez okundu.
 

2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı

ÖSYM, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-EKPSS) temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarının yüzde 10'unu internet sitesinde erişime açtı.

ANKARA (İGFA) - ÖSYM'nin resmi sosyal medya hesaplarında yer alan duyuruya göre, adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, "https://ais.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle 10 gün süreyle erişebileceği duyuruldu. ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada temel soru kitapçığının görüntüleme süreci 8 Mayıs'ta saat 23.59'da sona ereceği, bu internet sayfasında cevap anahtarının yüzde 10'u da erişime açıldığını kaydetti.  
ÖSYM, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-EKPSS) temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarının yüzde 10'unu internet sitesinde erişime açtı.

ANKARA (İGFA) - ÖSYM'nin resmi sosyal medya hesaplarında yer alan duyuruya göre, adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, "https://ais.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle 10 gün süreyle erişebileceği duyuruldu.

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada temel soru kitapçığının görüntüleme süreci 8 Mayıs'ta saat 23.59'da sona ereceği, bu internet sayfasında cevap anahtarının yüzde 10'u da erişime açıldığını kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni