Milletvekili Eldemir, Pazaryeri sakinlerini dinledi

Siyaset&Politika 28.01.2024 - 18:44, Güncelleme: 28.01.2024 - 18:44 3137+ kez okundu.
 

Milletvekili Eldemir, Pazaryeri sakinlerini dinledi

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri ilçesinde vatandaşları ile bir araya geldi.Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Pazaryeri ilçesini ziyaret eden Eski Sağlık Bakan Yardımcısı AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin,  AK Parti ilçe Başkanı Mayir Küçük ve AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Karakaş, vatandaşlar ile bir araya gelip vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinledi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri ilçesinde vatandaşları ile bir araya geldi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Pazaryeri ilçesini ziyaret eden Eski Sağlık Bakan Yardımcısı AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin,  AK Parti ilçe Başkanı Mayir Küçük ve AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Karakaş, vatandaşlar ile bir araya gelip vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni