Marmara Üniversitesi Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta!

Teknoloji 21.02.2024 - 11:59, Güncelleme: 21.02.2024 - 11:59 14095+ kez okundu.
 

Marmara Üniversitesi Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta!

Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta düzenlenecek!

Geleceğin sektör profesyonelleri ile iş dünyasının öncü firmalarının temsilcilerinin bir araya geleceği Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı! Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla hazırlanan zirve 7 – 8 Mart tarihlerinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu‘nda gerçekleşecek. Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta! İş dünyasının liderleri bilgi ve deneyim paylaşımı için Marmara Üniversitesi’nde gençlerle buluşacak. Tüm öğrencilere ve kariyerine yön vermek isteyen herkese açık olan zirve kapsamında konuşmacılar, uzmanlık alanlarına dair bilgi paylaşımında bulunmanın yanı sıra katılımcılar tarafından yöneltilen soruları da yanıtlayacak. Etkinlik süresince verilecek molalarda ise katılımcılar, konuşmacılarla birebir tanışma ve sohbet etme fırsatı yakalayacak. Konuşmacılar Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü (MACSEC) ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Kariyer Zirvesi kapsamında konuşma yapacak olan uzman isimler ise şöyle; İlker Güneş (Turkcell) Pınar Kaçar Özkent (Haddini Aş) Abdullah Apak (Hilton) Mürsel Ferhat Sağlam (Branding Türkiye) Kamil Kılıç (Letven Capital) Tevkim Cam (Go Marketing) Harun Reşit Canbay (IC İçtaş) Esra Bayram Poyraz (Intertech) Efe Tanay (Bahsis.co) 7 – 8 Mart 2024’te Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu‘nda düzenlenecek olan “Kariyer Zirvesi”nde sektör liderlerinin deneyimlerini dinleyecek, kariyer hedeflerinize ulaşmanız için gerekli ipuçlarını keşfedeceksiniz! Kariyer yolculuğunuzda sizi bir adım öne taşıyacak bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak için acele edin! Branding Türkiye‘nin medya partneri olduğu Kariyer Zirvesi’ne katılmak içinse katılım formunu doldurmanız yeterli. Formu doldurmak için aşağıda yer alan “Bilgi Ve Kayıt”a tıklayabilirsiniz. BİLGİ VE KAYIT Girişimcilik, yapay zeka, dijital markalaşma, kariyer planlama, teknoloji ve yazılım başta olmak üzere iş dünyasına dair birçok önemli kavramın konuşulacağı Kariyer Zirvesi ile ilgili merak ettiklerinizi ve sormak istediklerinizi Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü (@macsecomminity) veya Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü (@mumatematikkulubu) temsilcilerine sosyal medya aracılığıyla iletebilirsiniz. Kaynak: https://habergalerisi.com/marmara-universitesi-kariyer-zirvesi-7-8-martta-135603-haberi
Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta düzenlenecek!

Geleceğin sektör profesyonelleri ile iş dünyasının öncü firmalarının temsilcilerinin bir araya geleceği Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı! Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla hazırlanan zirve 7 – 8 Mart tarihlerinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu‘nda gerçekleşecek.

Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta!

İş dünyasının liderleri bilgi ve deneyim paylaşımı için Marmara Üniversitesi’nde gençlerle buluşacak. Tüm öğrencilere ve kariyerine yön vermek isteyen herkese açık olan zirve kapsamında konuşmacılar, uzmanlık alanlarına dair bilgi paylaşımında bulunmanın yanı sıra katılımcılar tarafından yöneltilen soruları da yanıtlayacak. Etkinlik süresince verilecek molalarda ise katılımcılar, konuşmacılarla birebir tanışma ve sohbet etme fırsatı yakalayacak.

Konuşmacılar

Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü (MACSEC) ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Kariyer Zirvesi kapsamında konuşma yapacak olan uzman isimler ise şöyle;

  • İlker Güneş (Turkcell)
  • Pınar Kaçar Özkent (Haddini Aş)
  • Abdullah Apak (Hilton)
  • Mürsel Ferhat Sağlam (Branding Türkiye)
  • Kamil Kılıç (Letven Capital)
  • Tevkim Cam (Go Marketing)
  • Harun Reşit Canbay (IC İçtaş)
  • Esra Bayram Poyraz (Intertech)
  • Efe Tanay (Bahsis.co)

7 – 8 Mart 2024’te Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu‘nda düzenlenecek olan “Kariyer Zirvesi”nde sektör liderlerinin deneyimlerini dinleyecek, kariyer hedeflerinize ulaşmanız için gerekli ipuçlarını keşfedeceksiniz! Kariyer yolculuğunuzda sizi bir adım öne taşıyacak bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak için acele edin!

Branding Türkiye‘nin medya partneri olduğu Kariyer Zirvesi’ne katılmak içinse katılım formunu doldurmanız yeterli. Formu doldurmak için aşağıda yer alan “Bilgi Ve Kayıt”a tıklayabilirsiniz.

BİLGİ VE KAYIT

Girişimcilik, yapay zeka, dijital markalaşma, kariyer planlama, teknoloji ve yazılım başta olmak üzere iş dünyasına dair birçok önemli kavramın konuşulacağı Kariyer Zirvesi ile ilgili merak ettiklerinizi ve sormak istediklerinizi Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü (@macsecomminity) veya Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü (@mumatematikkulubu) temsilcilerine sosyal medya aracılığıyla iletebilirsiniz.

Kaynak: https://habergalerisi.com/marmara-universitesi-kariyer-zirvesi-7-8-martta-135603-haberi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni