Silahla yaraladığı 2 kişiyi hastaneye bırakıp kaçtı

Asayiş (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2022 - 15:41, Güncelleme: 30.06.2022 - 15:32 3429+ kez okundu.
 

Silahla yaraladığı 2 kişiyi hastaneye bırakıp kaçtı

Silahla yaraladığı 2 kişiyi hastaneye bırakıp kaçtı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi, silahla yaraladığı 2 kişiyi hastaneye getirdikten sonra kaçtı. Polis zanlıyı saklandığı evinde yakaladı.Olay, Tarsus ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi sulama kanalının yanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, S.T. (37), H.D. (35) ve A.T. (31) adlı şahıslar arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. İddiaya göre A.T., üzerindeki silahla S.T.’yi boynundan, H.D.’yi de ayağından vurarak yaraladı. A.T., daha sonra yaralıları aracıyla Tarsus’ta özel bir hastaneye bırakıp kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, zanlıyı Mithatpaşa Mahallesi’nde saklandığı evinde olayda kullandığı iddia edilen tabancayla birlikte yakaladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan S.T.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Silahla yaraladığı 2 kişiyi hastaneye bırakıp kaçtı
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi, silahla yaraladığı 2 kişiyi hastaneye getirdikten sonra kaçtı. Polis zanlıyı saklandığı evinde yakaladı.
Olay, Tarsus ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi sulama kanalının yanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, S.T. (37), H.D. (35) ve A.T. (31) adlı şahıslar arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. İddiaya göre A.T., üzerindeki silahla S.T.’yi boynundan, H.D.’yi de ayağından vurarak yaraladı. A.T., daha sonra yaralıları aracıyla Tarsus’ta özel bir hastaneye bırakıp kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, zanlıyı Mithatpaşa Mahallesi’nde saklandığı evinde olayda kullandığı iddia edilen tabancayla birlikte yakaladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan S.T.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir