Rusya-Ukrayna savaşında Çekyalı gönüllü asker öldü

Asayiş (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2022 - 19:10, Güncelleme: 11.06.2022 - 19:07 2901+ kez okundu.
 

Rusya-Ukrayna savaşında Çekyalı gönüllü asker öldü

Rusya-Ukrayna savaşında Çekyalı gönüllü asker öldü

Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky, Rusya-Ukrayna savaşında gönüllü olarak Ukrayna Ordusu’nda görev alan Çekyalı 1 askerin hayatını kaybettiğini doğruladı.Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Çekya gönüllü olarak Ukrayna Ordusu’na katılan Çekyalı 1 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı. Olay, Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky tarafından doğrulanırken, Ukrayna’da ilk defa Çekyalı 1 askerin hayatını kaybettiği öğrenildi.Geçtiğimiz Mayıs ayında 100 Çekyalı gönüllü asker, Ukrayna Ordusu’na katılmak için başvuruda bulunmuştu. Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman, 103 Çek vatandaşının Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’ne katılmasına izin verirken, 200 başvuruyu ise geri çevirmişti.Ayrıca 4 Haziran tarihinde, Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna Ordusu’nda gönüllü olarak görev alan Hollanda, Almanya, Fransa ve Avustralyalı 4 yabancı askerin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.
Rusya-Ukrayna savaşında Çekyalı gönüllü asker öldü
Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky, Rusya-Ukrayna savaşında gönüllü olarak Ukrayna Ordusu’nda görev alan Çekyalı 1 askerin hayatını kaybettiğini doğruladı.
Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Çekya gönüllü olarak Ukrayna Ordusu’na katılan Çekyalı 1 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı. Olay, Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky tarafından doğrulanırken, Ukrayna’da ilk defa Çekyalı 1 askerin hayatını kaybettiği öğrenildi.
Geçtiğimiz Mayıs ayında 100 Çekyalı gönüllü asker, Ukrayna Ordusu’na katılmak için başvuruda bulunmuştu. Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman, 103 Çek vatandaşının Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’ne katılmasına izin verirken, 200 başvuruyu ise geri çevirmişti.
Ayrıca 4 Haziran tarihinde, Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna Ordusu’nda gönüllü olarak görev alan Hollanda, Almanya, Fransa ve Avustralyalı 4 yabancı askerin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni