Rotary’den “Bir kadın değişir, dünya değişir” paneli

Ekonomi 27.02.2024 - 11:16, Güncelleme: 27.02.2024 - 16:50 6770+ kez okundu.
 

Rotary’den “Bir kadın değişir, dünya değişir” paneli

Bursa’daki Rotary Kulüpleri, 9 Mart 2024 Cumartesi günü, "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" konulu bir panel organize ediyor.

BURSA (İGFA) - “Bir Kadın Değişir, Dünya Değişir” başlıklı panel, 10.30-15.00 saatleri arasında, Bursa Nilüfer Karaman Dernekler Yerleşkesi 32 Numaralı Konferans Salonunda gerçekleşecek. Rotaryenler, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle planladıkları panelde, farklı mesleklerden, konularında uzman psikolog, avukat ve dernek kurucularından oluşan saygın konuşmacılarla "kadın hakları", "uygulamada kadına yönelik şiddetle mücadele", "toplumsal cinsiyetin şiddetle olan ilişkisi ve bunun kadınlar üzerindeki etkisi", "cinsel rollerin bireyler üzerindeki psikolojik ve ruhsal etkileri" ve "mühendislikte kadın ve teknoloji" konularında söyleşiler yaparak toplumda toplumsal cinsiyet eşit(siz)liğine yönelik farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Kadınlarımız için umut olması hedeflenen panelin konuşmacıları arasında, BUMKAD Kurucu Başkanı Ülfet Öztğrk, Psikiyatrist Uzm. Dr. Ayşe Gül Aydın, Avukat Mine Rana Kahramanoğlu, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği Kurucu Üyeleri Nur Üzümcüler ile Burcu Üzümcüler bulunuyor.  Moderatörlüğünü Rotary 2440. Bölge Federasyon Başkanı Ayda Özeren'in yapacağı, BUİKAD, BUMKAD gibi sivil toplum örgütlerinin ve Nilüfer Belediyesi Eşitlik Komitesinin katkı ve desteği ile zenginleşen panele Bursalı kadınların yoğun katılımı bekleniyor. 
Bursa’daki Rotary Kulüpleri, 9 Mart 2024 Cumartesi günü, "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" konulu bir panel organize ediyor.

BURSA (İGFA) - “Bir Kadın Değişir, Dünya Değişir” başlıklı panel, 10.30-15.00 saatleri arasında, Bursa Nilüfer Karaman Dernekler Yerleşkesi 32 Numaralı Konferans Salonunda gerçekleşecek.

Rotaryenler, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle planladıkları panelde, farklı mesleklerden, konularında uzman psikolog, avukat ve dernek kurucularından oluşan saygın konuşmacılarla "kadın hakları", "uygulamada kadına yönelik şiddetle mücadele", "toplumsal cinsiyetin şiddetle olan ilişkisi ve bunun kadınlar üzerindeki etkisi", "cinsel rollerin bireyler üzerindeki psikolojik ve ruhsal etkileri" ve "mühendislikte kadın ve teknoloji" konularında söyleşiler yaparak toplumda toplumsal cinsiyet eşit(siz)liğine yönelik farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Kadınlarımız için umut olması hedeflenen panelin konuşmacıları arasında, BUMKAD Kurucu Başkanı Ülfet Öztğrk, Psikiyatrist Uzm. Dr. Ayşe Gül Aydın, Avukat Mine Rana Kahramanoğlu, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği Kurucu Üyeleri Nur Üzümcüler ile Burcu Üzümcüler bulunuyor. 

Moderatörlüğünü Rotary 2440. Bölge Federasyon Başkanı Ayda Özeren'in yapacağı, BUİKAD, BUMKAD gibi sivil toplum örgütlerinin ve Nilüfer Belediyesi Eşitlik Komitesinin katkı ve desteği ile zenginleşen panele Bursalı kadınların yoğun katılımı bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni