Pokémon Yeni Ufuklar dizisi Netflix'te başlıyor!

Teknoloji 08.03.2024 - 15:11, Güncelleme: 08.03.2024 - 21:56 17047+ kez okundu.
 

Pokémon Yeni Ufuklar dizisi Netflix'te başlıyor!

Daha önce hiç görülmemiş bir hikâyeye sahip olan Pokémon Yeni Ufuklar dizisi, Friede ve Kaptan Pikachu gibi birçok karakterin de yer aldığı aksiyon dolu maceralarına sevenlerini davet ediyor.

Uçsuz bucaksız Pokémon dünyasında yeni bir macera başlıyor! Benzersiz bir hikâye örgüsüne sahip olan Pokémon Yeni Ufuklar dizisinde izleyiciler, nefes kesici maceralara dalan Friede ve Kaptan Pikachu gibi unutulmaz karakterlerin maceralarına konuk oluyor. Pokémon severler bu evrenin derin sırlarını keşfeden kahramanları Liko ve Roy ile daima yanlarında olan partner Pokémonları Sprigatito ve Fuecoco'nun peşinden heyecanla sürükleniyor.  Indigo Akademisi'ne gelen Liko adlı bir kızın ilk partner Pokémon'u Sprigatito'yu almasıyla başlayan hikâyede Liko çok geçmeden kendini taktığı kolyeyi almaya kararlı gizemli bir grup olan Kaşifler tarafından takip edilirken buluyor. Fakat Kaşiflerin bilmediği bir şey varsa o da Liko’nun bu yolda yalnız olmadığıydı. Liko; Friede, Kaptan Pikachu ve diğer Rising Volt Tackler'in hava gemileri tarafından koruma altına alınıyor.  Bu sırada, üzerinde taşıdığı Kadim Poké Topu'nun içinde saklanan sırdan habersiz Roy adında bir çocuk, Pokémon Eğitmeni olmayı hayal ediyor. Liko, Roy ve Rising Volt Tackler'lar yeni ufuklara yelken açarken, onları ne tür keşifler bekliyor? Merakla beklenen Pokémon Yeni Ufuklar dizisi, 7 Mart 2024 tarihi itibariyle Türkiye'de yalnızca Netflix'te yayınlanıyor.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Daha önce hiç görülmemiş bir hikâyeye sahip olan Pokémon Yeni Ufuklar dizisi, Friede ve Kaptan Pikachu gibi birçok karakterin de yer aldığı aksiyon dolu maceralarına sevenlerini davet ediyor.

Uçsuz bucaksız Pokémon dünyasında yeni bir macera başlıyor! Benzersiz bir hikâye örgüsüne sahip olan Pokémon Yeni Ufuklar dizisinde izleyiciler, nefes kesici maceralara dalan Friede ve Kaptan Pikachu gibi unutulmaz karakterlerin maceralarına konuk oluyor. Pokémon severler bu evrenin derin sırlarını keşfeden kahramanları Liko ve Roy ile daima yanlarında olan partner Pokémonları Sprigatito ve Fuecoco'nun peşinden heyecanla sürükleniyor. 

Indigo Akademisi'ne gelen Liko adlı bir kızın ilk partner Pokémon'u Sprigatito'yu almasıyla başlayan hikâyede Liko çok geçmeden kendini taktığı kolyeyi almaya kararlı gizemli bir grup olan Kaşifler tarafından takip edilirken buluyor. Fakat Kaşiflerin bilmediği bir şey varsa o da Liko’nun bu yolda yalnız olmadığıydı. Liko; Friede, Kaptan Pikachu ve diğer Rising Volt Tackler'in hava gemileri tarafından koruma altına alınıyor. 

Bu sırada, üzerinde taşıdığı Kadim Poké Topu'nun içinde saklanan sırdan habersiz Roy adında bir çocuk, Pokémon Eğitmeni olmayı hayal ediyor. Liko, Roy ve Rising Volt Tackler'lar yeni ufuklara yelken açarken, onları ne tür keşifler bekliyor?

Merakla beklenen Pokémon Yeni Ufuklar dizisi, 7 Mart 2024 tarihi itibariyle Türkiye'de yalnızca Netflix'te yayınlanıyor.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni