Nilüfer'in sultanlarından muhteşem dönüş

Spor 26.02.2024 - 15:39, Güncelleme: 26.02.2024 - 18:46 15790+ kez okundu.
 

Nilüfer'in sultanlarından muhteşem dönüş

Vodafone Sultanlar Ligi’nde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı üst üste aldığı setlerle 3-2 galip tamamladı.

Vodafone Sultanlar Ligi 22. hafta karşılaşmalarında Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Aydın Büyükşehir Belediyespor’u Cengiz Göllü Voleybol  Salonu’nda ağırladı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in de izlediği karşılaşma nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. İlk seti 23-25 Aydın BŞB aldı. Ege Ekibi, ikinci sette de üstün oyununu sürdürerek, 18-25’lik skorla setlerde iki farklı skoru yakaladı. İlk iki seti kaybeden Nilüferli Voleybolcular, 3. sete etkili başladı. Bu seti 25-11 gibi farklı bir skorla kazanan Nilüfer Belediyespor, dördüncü seti de file önü üstünlüğünü ele geçirerek, 25-21 kazandı. Durumun eşitlenmesinin ardından kazananın belirleneceği tei-break setine geçildi. Uzatma sayılarında Nilüfer’in sultanları 18-16  kazanarak, maçtan 3-2 galip ayrıldı ve ligdeki galibiyet sayısını 10’a yükseltti. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı üst üste aldığı setlerle 3-2 galip tamamladı.

Vodafone Sultanlar Ligi 22. hafta karşılaşmalarında Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Aydın Büyükşehir Belediyespor’u Cengiz Göllü Voleybol  Salonu’nda ağırladı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in de izlediği karşılaşma nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. İlk seti 23-25 Aydın BŞB aldı. Ege Ekibi, ikinci sette de üstün oyununu sürdürerek, 18-25’lik skorla setlerde iki farklı skoru yakaladı.

İlk iki seti kaybeden Nilüferli Voleybolcular, 3. sete etkili başladı. Bu seti 25-11 gibi farklı bir skorla kazanan Nilüfer Belediyespor, dördüncü seti de file önü üstünlüğünü ele geçirerek, 25-21 kazandı. Durumun eşitlenmesinin ardından kazananın belirleneceği tei-break setine geçildi. Uzatma sayılarında Nilüfer’in sultanları 18-16  kazanarak, maçtan 3-2 galip ayrıldı ve ligdeki galibiyet sayısını 10’a yükseltti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni