MHP'de aday adaylıkları için 15 Aralık son

Siyaset&Politika 06.12.2023 - 11:37, Güncelleme: 06.12.2023 - 17:36 8758+ kez okundu.
 

MHP'de aday adaylıkları için 15 Aralık son

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi'ne ilişkin takvim işlerken MHP’de 13 Kasım’da başlayan aday adaylığı süreci sürüyor.

MHP'de başvurular 15 Aralık’ta sona erecek. Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - MHP Keşan İlçe Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre 13 Kasım’da başlayan Keşan Belediye Başkanlığı, Keşan Belediye Meclis Üyeliği ve Edirne İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı müracaatlarının 15 Aralık Cuma günü sona ereceği  belirtildi. MHP’de belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği için başvuruların devam ettiği, yönetim kurulu üyelerinden aday adayı olacakların da istifalarının 1 Aralık'ta sona erdiği de anımsatıldı.  
31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi'ne ilişkin takvim işlerken MHP’de 13 Kasım’da başlayan aday adaylığı süreci sürüyor.

MHP'de başvurular 15 Aralık’ta sona erecek.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - MHP Keşan İlçe Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre 13 Kasım’da başlayan Keşan Belediye Başkanlığı, Keşan Belediye Meclis Üyeliği ve Edirne İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı müracaatlarının 15 Aralık Cuma günü sona ereceği  belirtildi.

MHP’de belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği için başvuruların devam ettiği, yönetim kurulu üyelerinden aday adayı olacakların da istifalarının 1 Aralık'ta sona erdiği de anımsatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni