Malatya'da gazilerden Başkan Gürkan'a ziyaret

18.09.2022 - 12:24, Güncelleme: 18.09.2022 - 12:24 1839+ kez okundu.
 

Malatya'da gazilerden Başkan Gürkan'a ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası nedeniyle, Malatya Gazi Dernekleri Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.MALATYA (İGFA) - Malatya'da Gazi Dernekleri başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Gürkan, hayatta olanlara sağlık, huzur ve mutluluk dilerken, dünyasını değiştirmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diledi. Gaziler Günü ve Haftasını en içten dileklerle kutlayan Gürkan, Büyükşehir olarak gazilerimizin her zaman yanında olduğumuzu ve her türlü ihtiyaçları ile ilgili eksikliklerin giderilmesi, temin edilmesi noktasında yanınızda olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası nedeniyle, Malatya Gazi Dernekleri Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

MALATYA (İGFA) - Malatya'da Gazi Dernekleri başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Gürkan, hayatta olanlara sağlık, huzur ve mutluluk dilerken, dünyasını değiştirmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diledi.

Gaziler Günü ve Haftasını en içten dileklerle kutlayan Gürkan, Büyükşehir olarak gazilerimizin her zaman yanında olduğumuzu ve her türlü ihtiyaçları ile ilgili eksikliklerin giderilmesi, temin edilmesi noktasında yanınızda olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir