Kocaeli İzmit'te öğrencilerden Patibüs’e mama desteği

Eğitim 07.11.2022 - 11:24, Güncelleme: 07.11.2022 - 11:24 6934+ kez okundu.
 

Kocaeli İzmit'te öğrencilerden Patibüs’e mama desteği

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Uğur Okulları Başiskele Kampüsü’nün pati dostu öğrencileri, düzenledikleri kermes etkinliğinin ardından toplanan gelir ile aldıkları mamaları İzmit Belediyesi Patibüs aracına hediye etti.KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi ekipleri, kış aylarının yaklaşmasıyla yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına düzenli olarak mama desteğini sürdürüyor. Uğur Okulları Başiskele Kampüsü’nün pati dostu öğrencileri, düzenledikleri kermes etkinliği ve kendi yaptıkları mama kumbarası ile biriktirdikleri mamaları can dostlarımız için İzmit Belediyesi Patibüs aracına hediye etti. Uğur Okulları Başiskele Kampüsü’ne gelerek patili dostlara verilen hediye mamaları teslim alan İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanları, pati dostu öğrencilere Patibüs’ü tanıttı. Patibüs’ü inceledikten sonra hayran kalan minik öğrenciler, Patibüs’ün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Uğur Okulları Başiskele Kampüsü’nün pati dostu öğrencileri, düzenledikleri kermes etkinliğinin ardından toplanan gelir ile aldıkları mamaları İzmit Belediyesi Patibüs aracına hediye etti.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi ekipleri, kış aylarının yaklaşmasıyla yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına düzenli olarak mama desteğini sürdürüyor. Uğur Okulları Başiskele Kampüsü’nün pati dostu öğrencileri, düzenledikleri kermes etkinliği ve kendi yaptıkları mama kumbarası ile biriktirdikleri mamaları can dostlarımız için İzmit Belediyesi Patibüs aracına hediye etti.

Uğur Okulları Başiskele Kampüsü’ne gelerek patili dostlara verilen hediye mamaları teslim alan İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanları, pati dostu öğrencilere Patibüs’ü tanıttı.

Patibüs’ü inceledikten sonra hayran kalan minik öğrenciler, Patibüs’ün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni