Kısa süreli sağanağa vatandaş hazırlıksız yakalandı

Genel (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2022 - 12:55, Güncelleme: 25.06.2022 - 12:45 3527+ kez okundu.
 

Kısa süreli sağanağa vatandaş hazırlıksız yakalandı

Kısa süreli sağanağa vatandaş hazırlıksız yakalandı

Sakarya’da kısa süre etkisini gösteren sağanak yağışa çoğu vatandaş hazırlıksız yakalandı.Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sağanak uyarıları sonrasında Sakarya’da yağış zaman zaman etkisini gösteriyor. Öğlen saatlerinde kısa süre etkili olan sağanak, çoğu vatandaşı hazırlıksız yakaladı. Kısa sürede etkisini yitiren yağışın, Çarşamba gününe kadar şehir genelinde aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr, hortum oluşma riski, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
Kısa süreli sağanağa vatandaş hazırlıksız yakalandı
Sakarya’da kısa süre etkisini gösteren sağanak yağışa çoğu vatandaş hazırlıksız yakalandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sağanak uyarıları sonrasında Sakarya’da yağış zaman zaman etkisini gösteriyor. Öğlen saatlerinde kısa süre etkili olan sağanak, çoğu vatandaşı hazırlıksız yakaladı. Kısa sürede etkisini yitiren yağışın, Çarşamba gününe kadar şehir genelinde aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr, hortum oluşma riski, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir