Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu Büyükçekmece’yi ziyaret etti

Siyaset&Politika (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2022 - 17:55, Güncelleme: 24.06.2022 - 17:52 2941+ kez okundu.
 

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu Büyükçekmece’yi ziyaret etti

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu Büyükçekmece’yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’yi ziyaret etti. Sahilde incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na, yapılan sahil ıslah çalışmaları hakkında bilgi verildi.Büyükçekmece sahili, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP’li milletvekilleri tarafından ziyaret edildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ilçe halkı tarafından karşılanan heyete, sahilde yapılan ıslah çalışmaları ile ilgili sunum yapıldı. Sahilde çeşitli incelemeler yapan CHP’li heyet, ardından Beylikdüzü’nde düzenlenen başka bir programa katılmak üzere ilçeden ayrıldı.
Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu Büyükçekmece’yi ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’yi ziyaret etti. Sahilde incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na, yapılan sahil ıslah çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Büyükçekmece sahili, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP’li milletvekilleri tarafından ziyaret edildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ilçe halkı tarafından karşılanan heyete, sahilde yapılan ıslah çalışmaları ile ilgili sunum yapıldı. Sahilde çeşitli incelemeler yapan CHP’li heyet, ardından Beylikdüzü’nde düzenlenen başka bir programa katılmak üzere ilçeden ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni