Keçiören Belediyesi'nden Atatürk'ü Ölümsüzleştiren Özel Gazete Baskısı

Gündem 11.11.2023 - 05:19, Güncelleme: 11.11.2023 - 16:32 32516+ kez okundu.
 

Keçiören Belediyesi'nden Atatürk'ü Ölümsüzleştiren Özel Gazete Baskısı

Keçiören Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümsüzleştirmek için 10 Kasım’a özel basılan gazeteler, Anıtkabir’i ziyaret eden vatandaşlar başta olmak üzere Ankara’nın birçok noktasında dağıtıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un talimatıyla yayımlanan gazetede, Atatürk’ün yaşamını yitirdiğini duyuran 10 Kasım 1938 tarihli gazetelerin manşetleri yer aldı. Aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünü manşetten duyuran ve ona övgüler yağdıran yabancı basının yayımlarına da yer verildi. Dört sayfa olarak yayımlanan özel gazete Keçiören’deki anma programlarında da dağıtıldı. Gazeteleri okuyan vatandaşların zaman zaman hüzünlendikleri görüldü. Başkan Turgut Altınok, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Türkiye Cumhuriyetini ölümsüzleştirmek, tarihi hafızayı canlandırmak için milli günlere özel gazete yayımladıklarını dile getirdi. ​   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Keçiören Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümsüzleştirmek için 10 Kasım’a özel basılan gazeteler, Anıtkabir’i ziyaret eden vatandaşlar başta olmak üzere Ankara’nın birçok noktasında dağıtıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un talimatıyla yayımlanan gazetede, Atatürk’ün yaşamını yitirdiğini duyuran 10 Kasım 1938 tarihli gazetelerin manşetleri yer aldı. Aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünü manşetten duyuran ve ona övgüler yağdıran yabancı basının yayımlarına da yer verildi. Dört sayfa olarak yayımlanan özel gazete Keçiören’deki anma programlarında da dağıtıldı. Gazeteleri okuyan vatandaşların zaman zaman hüzünlendikleri görüldü.

Başkan Turgut Altınok, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Türkiye Cumhuriyetini ölümsüzleştirmek, tarihi hafızayı canlandırmak için milli günlere özel gazete yayımladıklarını dile getirdi. ​

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni