Kazandıkları dünya üçüncülüğü ile Eskişehir’in gurur kaynağı oldular

Teknoloji (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2022 - 10:55, Güncelleme: 21.06.2022 - 10:53 4241+ kez okundu.
 

Kazandıkları dünya üçüncülüğü ile Eskişehir’in gurur kaynağı oldular

Kazandıkları dünya üçüncülüğü ile Eskişehir’in gurur kaynağı oldular

Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencileri; ‘Uluslararası Bilim Projeleri Olimpiyatları’nda, ‘Fizik’ projeleri ile dünya üçüncüsü oldular ve ‘Bronz’ madalya kazandılar.Öğrenciler Alperen Karagöz ve Umut Şahan, okulun Uzman Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Cengiz Arsu’nun danışmanlığında yarışmaya katılarak Eskişehir’i ve ülkemizi başarı ile temsil ettiler. Fizik projesi; İngilizce olarak hazırlandı ve projenin sunumları da İngilizce olarak yapıldı. Uluslararası çeşitli üniversitelerde görev yapan öğretim üyelerinden oluşturulan jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda proje, uluslararası pek çok çalışma arasına girdi ve dünya üçüncülük ödülüne layık görüldü. Bronz madalya kazanan Arsu öğretmen ve öğrencileri Eskişehir’in gurur kaynağı oldular.
Kazandıkları dünya üçüncülüğü ile Eskişehir’in gurur kaynağı oldular
Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencileri; ‘Uluslararası Bilim Projeleri Olimpiyatları’nda, ‘Fizik’ projeleri ile dünya üçüncüsü oldular ve ‘Bronz’ madalya kazandılar.
Öğrenciler Alperen Karagöz ve Umut Şahan, okulun Uzman Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Cengiz Arsu’nun danışmanlığında yarışmaya katılarak Eskişehir’i ve ülkemizi başarı ile temsil ettiler. Fizik projesi; İngilizce olarak hazırlandı ve projenin sunumları da İngilizce olarak yapıldı. Uluslararası çeşitli üniversitelerde görev yapan öğretim üyelerinden oluşturulan jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda proje, uluslararası pek çok çalışma arasına girdi ve dünya üçüncülük ödülüne layık görüldü. Bronz madalya kazanan Arsu öğretmen ve öğrencileri Eskişehir’in gurur kaynağı oldular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni