Kanada'dan TFF'ya transfer

19.09.2022 - 13:09, Güncelleme: 19.09.2022 - 13:09 1563+ kez okundu.
 

Kanada'dan TFF'ya transfer

Kanada merkezli World17 Group ve Nanook FC Academy yönetim kurulu başkanlığını yürüten ve Türkiye’nin yurtdışında markalaşması alanında yıllardır hizmet veren Adam Garipoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler İcra Kurulu’nda göreve başladı.İSTANBUL (İGFA) - Sporda markalaşma sloganı ile yola çıkan, Göztepe ve Hatayspor’un yurtdışı temsilciliklerini kuran ve Nanook FC akademiyi bu sene Hatay'da kampa getiren Adam Garipoğlu’nun şimdi hedefinde tüm Türk futbolu var. “Birşeyler yapmaya çalışan, yenilik getirmeye and içmiş harika bir yönetim kurulumuz, ve kurullarımız var, güzel gelişmeler an meselesi” diyen Adam Garipoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun vizyonunun çok farklı yerlere ulaştığını belirtti. Güçlü stratejiler ile güçlü birliktelikler kurmayı hedefleyen Adam Garipoğlu, ilerleyen günlerde adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Kanada merkezli World17 Group ve Nanook FC Academy yönetim kurulu başkanlığını yürüten ve Türkiye’nin yurtdışında markalaşması alanında yıllardır hizmet veren Adam Garipoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler İcra Kurulu’nda göreve başladı.

İSTANBUL (İGFA) - Sporda markalaşma sloganı ile yola çıkan, Göztepe ve Hatayspor’un yurtdışı temsilciliklerini kuran ve Nanook FC akademiyi bu sene Hatay'da kampa getiren Adam Garipoğlu’nun şimdi hedefinde tüm Türk futbolu var.

“Birşeyler yapmaya çalışan, yenilik getirmeye and içmiş harika bir yönetim kurulumuz, ve kurullarımız var, güzel gelişmeler an meselesi” diyen Adam Garipoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun vizyonunun çok farklı yerlere ulaştığını belirtti.

Güçlü stratejiler ile güçlü birliktelikler kurmayı hedefleyen Adam Garipoğlu, ilerleyen günlerde adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi