Hatay Büyükşehir Hentbol, evinde galip

27.11.2022 - 15:10, Güncelleme: 27.11.2022 - 15:10 948+ kez okundu.
 

Hatay Büyükşehir Hentbol, evinde galip

Erkekler Hentbol Süper Lig’de başarılı performans yakalayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, Erkek Hentbol Takımı, Spor Toto Spor Kulübü’nü evinde ağırladı.HATAY (İGFA) - Karşılaşmaya etkili başlayan ve ilk dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koyan Hatay ekibi, mücadeleden 25-23 galip ayrıldı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısını ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor kazanarak ilk periyodu 14-10 önde tamamladı. İkinci yarıda da heyecan üst seviyedeydi. Savunma ve hücumda hata yapmayan Hataylı hentbolcular, karşılaşmadan 25-23 galip ayrılarak önemli bir başarı daha elde etti.

Erkekler Hentbol Süper Lig’de başarılı performans yakalayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, Erkek Hentbol Takımı, Spor Toto Spor Kulübü’nü evinde ağırladı.

HATAY (İGFA) - Karşılaşmaya etkili başlayan ve ilk dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koyan Hatay ekibi, mücadeleden 25-23 galip ayrıldı.

Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısını ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor kazanarak ilk periyodu 14-10 önde tamamladı.

İkinci yarıda da heyecan üst seviyedeydi. Savunma ve hücumda hata yapmayan Hataylı hentbolcular, karşılaşmadan 25-23 galip ayrılarak önemli bir başarı daha elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni