Güngör Arslan cinayetiyle alakalı iki şüpheli adliyeye sevk edildi

Asayiş (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2022 - 22:40, Güncelleme: 23.02.2022 - 22:45 8051+ kez okundu.
 

Güngör Arslan cinayetiyle alakalı iki şüpheli adliyeye sevk edildi

Kocaeli’de bir internet haber sitesinin sahibi olan gazeteci Güngör Arslan’ın öldürülmesiyle ilgili iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Güngör Arslan cinayetiyle alakalı iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kocaeli’de bir internet haber sitesinin sahibi olan gazeteci Güngör Arslan’ın öldürülmesiyle ilgili iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Olay, 19 Şubat günü Kocaeli’nin İzmit ilçesi Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’ta bulunan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, internet haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, iş yerinde bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların isabet ettiği Arslan kanlar içinde yere yığılırken, olayı gerçekleştiren kişi ise olay yerinden kaçtı. Durumu gören iş arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ağır yaralı olan gazeteci Güngör Arslan’ı Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Arslan kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin çalışması neticesinde olay günü silahıyla beraber yakalanan Ramazan Ö. ve olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen bir kişi daha Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.
Kocaeli’de bir internet haber sitesinin sahibi olan gazeteci Güngör Arslan’ın öldürülmesiyle ilgili iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Güngör Arslan cinayetiyle alakalı iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kocaeli’de bir internet haber sitesinin sahibi olan gazeteci Güngör Arslan’ın öldürülmesiyle ilgili iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, 19 Şubat günü Kocaeli’nin İzmit ilçesi Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’ta bulunan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, internet haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, iş yerinde bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların isabet ettiği Arslan kanlar içinde yere yığılırken, olayı gerçekleştiren kişi ise olay yerinden kaçtı.

Durumu gören iş arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ağır yaralı olan gazeteci Güngör Arslan’ı Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Arslan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Polis ekiplerinin çalışması neticesinde olay günü silahıyla beraber yakalanan Ramazan Ö. ve olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen bir kişi daha Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni