Gözler kabine toplantısında. Açık cezaevi izinleri, ekonomik gelişmeler, Nato üyeliği gibi önemli konular gündemde

Gündem 23.05.2022 - 08:36, Güncelleme: 23.05.2022 - 08:36 9535+ kez okundu.
 

Gözler kabine toplantısında. Açık cezaevi izinleri, ekonomik gelişmeler, Nato üyeliği gibi önemli konular gündemde

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün yapılıyor. Gözler toplantıya çevrilmiş durumda. Onbinlerce mahkumu ilgilendiren açık cezaevi izinleri uzatılmasının gündeme gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün yapılıyor. Toplantı gündeminde İsveç ve Finlandiya'nın Nato üyelikleri, Rusya-Ukrayna Savaşı, ekonomi, emekli ve memur hakları düzenlemeleri  ve koronavirüs ile dünyada yayılmaya başladığı görülen maymun çiçeği salgını bulunuyor. Bu konuların yanı sıra onbinlerce mahkum ve mahkum ailesinin umutla beklediği CTE Açık Cezaevi izinleri ve cezaevi izinlerinin uzatılması konusunun da gündeme alınması ve karar çıkması bekleniyor.  Mahkum ve Mahkum yakınları Kabine Toplantısı kararlarını bekliyor Cumhurbaşkanlığı Kabinesi en son 9 Mayıs 2022 tarihinde toplanmıştı. 31 Mayıs'ta açık cezaevi izinlerinin biteceği resmi olarak duyurulmuştu. Fakat bu konuda birçok gelişme yaşandı. İzinlerin uzatılması veya kalıcı bir çözüm getirilmesi için hem muhalif hem iktidar partilerine, bakanlıklara onbinlerce vatandaşın talebi geldi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın son açıklamasında Kabine Toplantısı'nda bu konunun gündeme geleceği ve hatta Bakan'ın bu konuda özel bir çalışma sunacağı yer aldı. Umut dolu bekleyişte olan mahkum ve mahkum yakınları bugün çıkacak kararlar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haberler bekliyor.   
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün yapılıyor. Gözler toplantıya çevrilmiş durumda. Onbinlerce mahkumu ilgilendiren açık cezaevi izinleri uzatılmasının gündeme gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün yapılıyor. Toplantı gündeminde İsveç ve Finlandiya'nın Nato üyelikleri, Rusya-Ukrayna Savaşı, ekonomi, emekli ve memur hakları düzenlemeleri  ve koronavirüs ile dünyada yayılmaya başladığı görülen maymun çiçeği salgını bulunuyor. Bu konuların yanı sıra onbinlerce mahkum ve mahkum ailesinin umutla beklediği CTE Açık Cezaevi izinleri ve cezaevi izinlerinin uzatılması konusunun da gündeme alınması ve karar çıkması bekleniyor. 

Mahkum ve Mahkum yakınları Kabine Toplantısı kararlarını bekliyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi en son 9 Mayıs 2022 tarihinde toplanmıştı. 31 Mayıs'ta açık cezaevi izinlerinin biteceği resmi olarak duyurulmuştu. Fakat bu konuda birçok gelişme yaşandı. İzinlerin uzatılması veya kalıcı bir çözüm getirilmesi için hem muhalif hem iktidar partilerine, bakanlıklara onbinlerce vatandaşın talebi geldi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın son açıklamasında Kabine Toplantısı'nda bu konunun gündeme geleceği ve hatta Bakan'ın bu konuda özel bir çalışma sunacağı yer aldı. Umut dolu bekleyişte olan mahkum ve mahkum yakınları bugün çıkacak kararlar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haberler bekliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni