Gençlerin hayalindeki meslek ne?

Yaşam 15.02.2024 - 11:51, Güncelleme: 15.02.2024 - 12:19 7817+ kez okundu.
 

Gençlerin hayalindeki meslek ne?

Hepimizin gönlünde bir meslek vardır. Kimimiz bu hayali gerçekleştiririz, kimimiz ise farklı mesleklere yöneliriz.

SERGEN DURAK / AHMET GÜNAY / HERKES DUYSUN BURSA (İGFA) - Yaşam şartlarının giderek zorlaştığı Türkiye’de çoğu insan işini severek yapmıyor ya da sevdiği, hayal ettiği işi yapamıyor. Ekseriyetle ekonomik sıkıntı çekiyor olmaları, insanları sevdikleri alanlardan herhangi bir açık pozisyonda çalışmaya itiyor. Bu da çalışanların iş ortamında huzursuz olmasına sebep oluyor.  Çocukken herkesin hayalinde bir meslek vardır. Kimi hayalindeki mesleği yaparken kimi de bu hayallerden uzak kalıp ve başka mesleklere yöneliyor. Çocukluğumuzdan beri bize en çok sorulan sorulardan biri olan ‘büyüyünce ne olacaksın’ sorusunun bir benzerini vatandaşa sorduk: Hayalinizdeki meslek ne ne? Söz vatandaşta… Herkes Duysun muhabirinin sorusunu yanıtlayan bazı vatandaşların “Hayalinizdeki meslek ne?” sorusuna verdikleri cevaplardan bazıları şöyle: “Almanya'da Matematik öğretmeni olmak.” “Küçükken futbolcu olmak isterdim, hala Futbolcu olmak.” “Kazancı rahat olduğu için E-ticaret ile uğraşmak isterdim.” “Tasarımcı olmak istiyorum. Koleksiyonluk bir marka açmak istiyorum.” “Her erkeğin küçüklükten gelen bir hayali vardır. Benim de hayalim futbolcu olmak. Bursaspor'un altyapısına gireceğim büyük ihtimalle.”
Hepimizin gönlünde bir meslek vardır. Kimimiz bu hayali gerçekleştiririz, kimimiz ise farklı mesleklere yöneliriz.

SERGEN DURAK / AHMET GÜNAY / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Yaşam şartlarının giderek zorlaştığı Türkiye’de çoğu insan işini severek yapmıyor ya da sevdiği, hayal ettiği işi yapamıyor. Ekseriyetle ekonomik sıkıntı çekiyor olmaları, insanları sevdikleri alanlardan herhangi bir açık pozisyonda çalışmaya itiyor. Bu da çalışanların iş ortamında huzursuz olmasına sebep oluyor. 

Çocukken herkesin hayalinde bir meslek vardır. Kimi hayalindeki mesleği yaparken kimi de bu hayallerden uzak kalıp ve başka mesleklere yöneliyor. Çocukluğumuzdan beri bize en çok sorulan sorulardan biri olan ‘büyüyünce ne olacaksın’ sorusunun bir benzerini vatandaşa sorduk: Hayalinizdeki meslek ne ne? Söz vatandaşta…

Herkes Duysun muhabirinin sorusunu yanıtlayan bazı vatandaşların “Hayalinizdeki meslek ne?” sorusuna verdikleri cevaplardan bazıları şöyle:
“Almanya'da Matematik öğretmeni olmak.”

“Küçükken futbolcu olmak isterdim, hala Futbolcu olmak.”

“Kazancı rahat olduğu için E-ticaret ile uğraşmak isterdim.”

“Tasarımcı olmak istiyorum. Koleksiyonluk bir marka açmak istiyorum.”

“Her erkeğin küçüklükten gelen bir hayali vardır. Benim de hayalim futbolcu olmak. Bursaspor'un altyapısına gireceğim büyük ihtimalle.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni