Filiz Başkan: Kadın Özgürleşirse Toplum Özgürleşir

Siyaset&Politika 18.02.2024 - 14:56, Güncelleme: 18.02.2024 - 16:18 5946+ kez okundu.
 

Filiz Başkan: Kadın Özgürleşirse Toplum Özgürleşir

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Türk Medeni Kanunu’nun kabulünün 98. yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Türk Medeni Kanunu’nun kabul edildiği tarihi kadınların özgür ve eşit şartlarda yaşaması adına önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Türk Medeni Kanunu’muzun kabulünün 98. yılını kutluyoruz bugün. Kadınların özgür ve eşit şartlarda yaşamasının 98. yıldönümü.   Bu noktada öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Medeni Kanunu’nun değişmesine ve kadınların özgürleşmesi için her şekilde mücadele eden geçmişteki bütün kadınlara, bu mücadeleye kuvvet veren herkese teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunarak onları yâd ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Kadın özgürleşirse toplum özgürleşir.   Türk Medeni Kanunu’muzun 98. yıldönümü kutlu olsun” dedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Türk Medeni Kanunu’nun kabulünün 98. yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Türk Medeni Kanunu’nun kabul edildiği tarihi kadınların özgür ve eşit şartlarda yaşaması adına önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Türk Medeni Kanunu’muzun kabulünün 98. yılını kutluyoruz bugün. Kadınların özgür ve eşit şartlarda yaşamasının 98. yıldönümü.  

Bu noktada öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Medeni Kanunu’nun değişmesine ve kadınların özgürleşmesi için her şekilde mücadele eden geçmişteki bütün kadınlara, bu mücadeleye kuvvet veren herkese teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunarak onları yâd ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Kadın özgürleşirse toplum özgürleşir.  

Türk Medeni Kanunu’muzun 98. yıldönümü kutlu olsun” dedi.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni