Feci kazadan arkadaşları kıl payı kurtuldu, o ise metrelerce havaya uçarak yaralandı

Asayiş (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2022 - 00:46, Güncelleme: 22.02.2022 - 01:26 7553+ kez okundu.
 

Feci kazadan arkadaşları kıl payı kurtuldu, o ise metrelerce havaya uçarak yaralandı

Feci kazadan arkadaşları kıl payı kurtuldu, o ise metrelerce havaya uçarak yaralandı

Büyükçekmece’de bir otomobil, yolcu indirmek için duran araca arkadan çarptı. Kazada vatandaşların bazıları kıl payı kurtulurken, bir kişi ise metrelerce havaya uçarak yaralandı. Yaşanan feci kaza anı kameraya saniye saniye yansıdı. Kaza, dün akşam Büyükçekmece Albatros Sahil yolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir araç yol kenarında kısa süreli bekleme yaparak araçtakileri indirdiği sırada hızla gelen otomobil duramayarak araca arkadan çarptı. Hızla gelen otomobili son anda fark eden şahıslar kıl payı ölümden kurtulurken, yanlarında bulunan bir kişi ise otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçup yere düşerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Otomobilin vatandaşların arasına daldığı anlar kamerada Büyükçekmece’de yaşanan feci kaza anı kameraya da yansıdı. Görüntülerde, bir araçtan vatandaşların indiği sırada arkadan gelen başka bir otomobilin önce park halindeki araca çarptığı, daha sonra da vatandaşların arasına daldığı görülüyor. Ekiplerin kazayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.
Feci kazadan arkadaşları kıl payı kurtuldu, o ise metrelerce havaya uçarak yaralandı

Büyükçekmece’de bir otomobil, yolcu indirmek için duran araca arkadan çarptı. Kazada vatandaşların bazıları kıl payı kurtulurken, bir kişi ise metrelerce havaya uçarak yaralandı. Yaşanan feci kaza anı kameraya saniye saniye yansıdı.


Kaza, dün akşam Büyükçekmece Albatros Sahil yolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir araç yol kenarında kısa süreli bekleme yaparak araçtakileri indirdiği sırada hızla gelen otomobil duramayarak araca arkadan çarptı. Hızla gelen otomobili son anda fark eden şahıslar kıl payı ölümden kurtulurken, yanlarında bulunan bir kişi ise otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçup yere düşerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Otomobilin vatandaşların arasına daldığı anlar kamerada


Büyükçekmece’de yaşanan feci kaza anı kameraya da yansıdı. Görüntülerde, bir araçtan vatandaşların indiği sırada arkadan gelen başka bir otomobilin önce park halindeki araca çarptığı, daha sonra da vatandaşların arasına daldığı görülüyor.
Ekiplerin kazayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni