E2 Yatırımcı Vizesi Mülakatında Neler Sorulur?

Dünya 06.05.2022 - 21:55, Güncelleme: 07.05.2022 - 00:57 14201+ kez okundu.
 

E2 Yatırımcı Vizesi Mülakatında Neler Sorulur?

E2 Yatırımcı Vizesi Sahiplerinin Aileleri Nasıl Vize Alabilir? E2 Yatırımcı Vizesi Alanların Aileleri İçin Gerekli Evraklar nelerdir?

E2 Yatırımcı vizesi mülakatında konsolosluk görevlisinin size sorabileceği tüm sorulara uygun cevaplar verebilmeniz için vize şartlarını sağladığınızı sunacağınız evraklar ile kanıtlamanız gereklidir. E2 vize mülakatında görevli kişinin size sorduğu tüm sorulara açık ve net cevaplar vermeniz gereklidir. Vize görüşme esnasında ABD’deki şirket veya kişisel sorular sorulacaktır. Vize başvurusu yapacak kişinin ABD’de bir şirkete ortak oluyorsa veya şirket kuruyorsa iş alanı, şirketin gelir elde projesi, kar öngörüleri, ne iş yapılması planlandığı, sermayenin hangi kaynak ile sağlandığı, Amerika’da kiralanan ofis kira rakamı gibi soruları cevaplaması istenmektedir. Başvuru sahibinin ABD’de hiç bulunup bulunmadığı, daha önce başka bir ülke vizesi alıp alamadığı, Amerika’da ne kadar kalmayı planladığı, çalışan pozisyonunda ise tecrübeleri, görev alanı benzeri sorular sorulmaktadır. E2 Yatırımcı Vizesi Sahiplerinin Aileleri Nasıl Vize Alabilir? E2 vizesi sahipleri eş ve çocuklarını (çocuklarının 21 yaşından küçük ve bekâr olmaları şartıyla) Amerika’ya götürebilirler. Eş ve çocuklarının da ABD’de yaşayabilmeleri için E2 vizesine başvuru yapmaları gereklidir. E2 Yatırımcı Vizesi Alanların Aileleri İçin Gerekli Evraklar E2 yatırımcı vizesiyle ABD’ye eşinizi ve 21 yaşından küçük bekâr çocuklarınızı götürebilmeniz için aşağıdaki evrakları hazırlamanız, vize ücreti ödemesini yapmanız ve vize randevunuz esnasında sizinle vize görüşmesine katılmaları gereklidir. G-28 Formu: Başvurunuz bir danışman ya da avukat aracılı ile yapılacaksa form doldurulmalıdır Asıl başvuru sahibinin E2 vize kopyası Asıl başvuru sahibi ile aile bağlarınızı göstermekte olan evraklar(Kimlik fotokopisi, evlilik cüzdanı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği vb.) Vize başvurusu yapmakta olan kişi vize statüsünü değiştirmesi gerekmekteyse I-797 onay belgesi de gereklidir. E2 Yatırımcı Vizesi Sahibinin Eşi ve Çocukları Amerika’da Çalışabilir Mi? Vizeden yararlanan kişilerin aileleri de bu vizeden yararlanabilmektedir. E2 yatırımcı vizesi sahibinin eşi istediği bir işte saat sınırlaması olmadan çalışabilir. 21 yaşından küçük çocukları ise yalnızca okul kütüphaneleri dışında bir yerde çalışamazlar. E2 Yatırımcı Vizesiyle Ne Kadar Süre ABD’de Kalınabilir? Bu vize sahibi olan kişi ABD’de süresiz kalamaz ama vize süreniz bittiğinde ticari faaliyetiniz devam ettiği sürece vizenizi uzatabilirsiniz. Vize uzatma sayısında bir kısıtlama yoktur. E2 yatırımcı vizenizi 2 veya 5 yıl süreyle verilmektedir. www.amerikarehberi.com olarak bu yazımızda E2 vizesi mülakatında neler sorulur? Sorusunu cevaplamaya çalıştık. Detaylar için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
E2 Yatırımcı Vizesi Sahiplerinin Aileleri Nasıl Vize Alabilir? E2 Yatırımcı Vizesi Alanların Aileleri İçin Gerekli Evraklar nelerdir?

E2 Yatırımcı vizesi mülakatında konsolosluk görevlisinin size sorabileceği tüm sorulara uygun cevaplar verebilmeniz için vize şartlarını sağladığınızı sunacağınız evraklar ile kanıtlamanız gereklidir. E2 vize mülakatında görevli kişinin size sorduğu tüm sorulara açık ve net cevaplar vermeniz gereklidir. Vize görüşme esnasında ABD’deki şirket veya kişisel sorular sorulacaktır.

Vize başvurusu yapacak kişinin ABD’de bir şirkete ortak oluyorsa veya şirket kuruyorsa iş alanı, şirketin gelir elde projesi, kar öngörüleri, ne iş yapılması planlandığı, sermayenin hangi kaynak ile sağlandığı, Amerika’da kiralanan ofis kira rakamı gibi soruları cevaplaması istenmektedir. Başvuru sahibinin ABD’de hiç bulunup bulunmadığı, daha önce başka bir ülke vizesi alıp alamadığı, Amerika’da ne kadar kalmayı planladığı, çalışan pozisyonunda ise tecrübeleri, görev alanı benzeri sorular sorulmaktadır.

E2 Yatırımcı Vizesi Sahiplerinin Aileleri Nasıl Vize Alabilir?

E2 vizesi sahipleri eş ve çocuklarını (çocuklarının 21 yaşından küçük ve bekâr olmaları şartıyla) Amerika’ya götürebilirler. Eş ve çocuklarının da ABD’de yaşayabilmeleri için E2 vizesine başvuru yapmaları gereklidir.

E2 Yatırımcı Vizesi Alanların Aileleri İçin Gerekli Evraklar

E2 yatırımcı vizesiyle ABD’ye eşinizi ve 21 yaşından küçük bekâr çocuklarınızı götürebilmeniz için aşağıdaki evrakları hazırlamanız, vize ücreti ödemesini yapmanız ve vize randevunuz esnasında sizinle vize görüşmesine katılmaları gereklidir.

G-28 Formu: Başvurunuz bir danışman ya da avukat aracılı ile yapılacaksa form doldurulmalıdır

Asıl başvuru sahibinin E2 vize kopyası

Asıl başvuru sahibi ile aile bağlarınızı göstermekte olan evraklar(Kimlik fotokopisi, evlilik cüzdanı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği vb.)

Vize başvurusu yapmakta olan kişi vize statüsünü değiştirmesi gerekmekteyse I-797 onay belgesi de gereklidir.

E2 Yatırımcı Vizesi Sahibinin Eşi ve Çocukları Amerika’da Çalışabilir Mi?

Vizeden yararlanan kişilerin aileleri de bu vizeden yararlanabilmektedir. E2 yatırımcı vizesi sahibinin eşi istediği bir işte saat sınırlaması olmadan çalışabilir. 21 yaşından küçük çocukları ise yalnızca okul kütüphaneleri dışında bir yerde çalışamazlar.

E2 Yatırımcı Vizesiyle Ne Kadar Süre ABD’de Kalınabilir?

Bu vize sahibi olan kişi ABD’de süresiz kalamaz ama vize süreniz bittiğinde ticari faaliyetiniz devam ettiği sürece vizenizi uzatabilirsiniz. Vize uzatma sayısında bir kısıtlama yoktur. E2 yatırımcı vizenizi 2 veya 5 yıl süreyle verilmektedir.

www.amerikarehberi.com olarak bu yazımızda E2 vizesi mülakatında neler sorulur? Sorusunu cevaplamaya çalıştık. Detaylar için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni