DSİ'de bayrak değişimi

Ekonomi 15.12.2023 - 10:38, Güncelleme: 15.12.2023 - 12:14 10709+ kez okundu.
 

DSİ'de bayrak değişimi

DSİ 2 Bölge Müdürlüğü’nde bayrak değişimi. Ankara’ya tayini çıkan Saadetin Ceylan’ın yerine DSİ 2 Bölge Müdürü olarak atanan Hüseyin Koray Bilgi, düzenlenen törenle bayrağı teslim aldı.

DSİ 2 Bölge Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Koray Bilgi düzenlenen devir teslim töreni ile yeni görevine başladı. 1 yıldır DSİ 2 Bölge Müdürlüğü’nü yürüten Saadettin Ceylan’dan görevi teslim alan Hüseyin Koray Bilgi, Saadettin Ceylan’a hizmetleri için teşekkür etti. Çiçek ve plaket verdi. Çalışmaların hız kesmeden, belirlenen takvim doğrultusunda aralıksız şekilde devam edeceğini kaydeden DSİ 2 Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, “ DSİ 2 Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasındaki Küçük Menderes, Gediz ve Bakırçay havzalarını Türk tarımı ve ekonomisi için önemini çok iyi biliyoruz. Hedefimiz bütün projelerimizi sorunsuz şekilde sürdürüp, oluşturacağımız yeni projelerle bölge insanına hizmet etmek. 7 gün 24 saat vatandaşımızın emrinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. DSİ 2 Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, daha önce DSİ 4 Bölge (Konya) Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
DSİ 2 Bölge Müdürlüğü’nde bayrak değişimi. Ankara’ya tayini çıkan Saadetin Ceylan’ın yerine DSİ 2 Bölge Müdürü olarak atanan Hüseyin Koray Bilgi, düzenlenen törenle bayrağı teslim aldı.

DSİ 2 Bölge Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Koray Bilgi düzenlenen devir teslim töreni ile yeni görevine başladı. 1 yıldır DSİ 2 Bölge Müdürlüğü’nü yürüten Saadettin Ceylan’dan görevi teslim alan Hüseyin Koray Bilgi, Saadettin Ceylan’a hizmetleri için teşekkür etti.

Çiçek ve plaket verdi. Çalışmaların hız kesmeden, belirlenen takvim doğrultusunda aralıksız şekilde devam edeceğini kaydeden DSİ 2 Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, “ DSİ 2 Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasındaki Küçük Menderes, Gediz ve Bakırçay havzalarını Türk tarımı ve ekonomisi için önemini çok iyi biliyoruz. Hedefimiz bütün projelerimizi sorunsuz şekilde sürdürüp, oluşturacağımız yeni projelerle bölge insanına hizmet etmek. 7 gün 24 saat vatandaşımızın emrinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

DSİ 2 Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, daha önce DSİ 4 Bölge (Konya) Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni