Dorantes, Flamenko rüzgarı estirdi

Kültür&Sanat 16.12.2023 - 10:28, Güncelleme: 16.12.2023 - 20:56 10963+ kez okundu.
 

Dorantes, Flamenko rüzgarı estirdi

Flamenko’ya farklı bir tarz getiren İspanyol müzisyen Dorantes 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında “Sur Sinfonica” projesiyle muhteşem bir konser verdi.

Bu yıl 23’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Piyano Festivali muhteşem sanatçı ve konserlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Günümüzde en yaratıcı ve yenilikçi Flamenko piyano virtüözlerinden biri olarak kabul edilen Dorantes, 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) muhteşem bir konser verdi. Flamenko’da sıra dışı bir enstrüman olarak kabul edilen piyano ile müzikal füzyon dünyaların kapılarını aralayan Dorantes, özgün tarzıyla da geceye damgasını vurdu. UNUTULMAZ GECE   Günümüzün en iyi Flamenko müzisyenlerinden biri olarak kabul edilen dünyaca ünlü sanatçı Dorantes konserine Antalyalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında “Sur Sinfonico” projesiyle Antalyalı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan Dorantes, sahnede adeta şov yaptı. Flamenko danslarıyla renklenen gecede Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç, Dorantes’e plaket ve çiçek takdim ederek, teşekkür etti. FESTİVAL SÜRÜYOR Bu yıl 23’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Piyano Festivali, birbirinden güzel konserlerle devam edecek. Festival kapsamında Dorantes,16 Aralık’ta 19.30’da Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ndebir konser daha verecek. 16 Aralık’ta saat 20.30’da Cam Piramit’te ise Candan Erçetin ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’la müzikseverlerin karşısına çıkacak. Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner Duo Blanc&Noir konseri 17 Aralık’ta AKM’de yapılacak. Havasi 19 Aralık’ta Cam Piramit’te, Can Saraç 20 Aralık’ta AKM’de, Igudesman&Joo 21 Aralık’ta yine AKM’de sahne alacak. 21 Aralık’ta Aksu Fen Lisesi’nde resital ve söyleşi gerçekleştirecek olan Gülsin Onay 22 Aralık’ta AKM’de kapanış konserinde sahne alacak. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Flamenko’ya farklı bir tarz getiren İspanyol müzisyen Dorantes 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında “Sur Sinfonica” projesiyle muhteşem bir konser verdi.

Bu yıl 23’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Piyano Festivali muhteşem sanatçı ve konserlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Günümüzde en yaratıcı ve yenilikçi Flamenko piyano virtüözlerinden biri olarak kabul edilen Dorantes, 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) muhteşem bir konser verdi.

Flamenko’da sıra dışı bir enstrüman olarak kabul edilen piyano ile müzikal füzyon dünyaların kapılarını aralayan Dorantes, özgün tarzıyla da geceye damgasını vurdu.

UNUTULMAZ GECE

 

Günümüzün en iyi Flamenko müzisyenlerinden biri olarak kabul edilen dünyaca ünlü sanatçı Dorantes konserine Antalyalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında “Sur Sinfonico” projesiyle Antalyalı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan Dorantes, sahnede adeta şov yaptı. Flamenko danslarıyla renklenen gecede Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç, Dorantes’e plaket ve çiçek takdim ederek, teşekkür etti.


FESTİVAL SÜRÜYOR


Bu yıl 23’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Piyano Festivali, birbirinden güzel konserlerle devam edecek. Festival kapsamında Dorantes,16 Aralık’ta 19.30’da Manavgat
Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ndebir konser daha verecek. 16 Aralık’ta saat 20.30’da Cam Piramit’te ise Candan Erçetin ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’la müzikseverlerin karşısına çıkacak. Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner Duo Blanc&Noir konseri 17 Aralık’ta AKM’de yapılacak. Havasi 19 Aralık’ta Cam Piramit’te, Can Saraç 20 Aralık’ta AKM’de, Igudesman&Joo 21 Aralık’ta yine AKM’de sahne alacak.


21 Aralık’ta Aksu Fen Lisesi’nde resital ve söyleşi gerçekleştirecek olan Gülsin Onay 22 Aralık’ta AKM’de kapanış konserinde sahne alacak.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni