Disney+'in En Yeni Dizisi 'Shōgun'dan Büyük Rekor!

Yaşam 07.03.2024 - 17:06, Güncelleme: 07.03.2024 - 19:16 10009+ kez okundu.
 

Disney+'in En Yeni Dizisi 'Shōgun'dan Büyük Rekor!

James Clavell’in çok satan romanından uyarlanan mini dizi ‘Shōgun’, henüz ilk 3 bölümü yayında olmasına rağmen büyük bir rekora imza attı.

27 Şubat’tan itibaren Disney+’ta izleyicilerle buluşan dizi, genel eğlence kategorisinde dünya çapında en çok izlenen yapım unvanını kazandı. Dizi, 9 milyon izlenmeyle FX imzalı diziler arasında prömiyerde ulaştığı bu ciddi sayısal veri ile ilk sıraya yerleşti.  27 Şubat’tan itibaren sadece Disney+’ta yayınlanan mini dizi ‘Shōgun’, henüz ilk 3 bölümü yayınlanmasına rağmen tarihi bir rekorla açılışını yaptı. 10 bölümlük destansı tarihi savaş dizisi, dünyada Disney+’ta yayınlanmasıyla birlikte 9 milyonluk izlenme sayısına ulaştı. Yayına girmesinden itibaren 6 günlük zaman diliminde bu veriye ulaşan dizi, ‘The Bear’ın 2. sezonu ile ‘The Kardashians’ın ilk sezonunun rekorunu geçti. ‘Shōgun’, 1600 yılında, yüzyıla şekil veren bir iç savaşın başlangıcında Japonya’da geçiyor. Hiroyuki Sanada’nın yapımcılığını üstlendiği dizide, Vekiller Konseyi’ndeki düşmanları ona karşı birleşirken, hayatı için savaşan Lord Yoshiii Toranaga’nın hikayesine tanıklık ediyoruz.  Gizemli bir Avrupa gemisinin, yakındaki bir balıkçı köyünde karaya oturmuş halde bulunduğu dizide, geminin İngiliz pilotu John Blackthorne, Toranaga’nın güç dengelerini değiştirmesine yardımcı olabilecek ve Blackthorne’un düşmanları olan Cizvit rahipleri ile Portekizli tüccarların güçlü nüfuzunu yerle bir edebilecek sırlar taşımaktadır. Her salı günü yeni bölümüyle Disney+’taki yerini alan ‘Shōgun’, türler arası etkileyici geçişi, göz dolduran prodüksiyonu, çarpıcı senaryosu ve oyunculuk performanslarıyla seyircilere güçlü bir seyirlik sunuyor. John Blackthorne'u canlandıran Cosmo Jarvis'in yanı sıra dizide, bir ABD yapımı için benzeri görülmemiş, çokça hayranları olan ve beğenilen bir Japon oyuncu kadrosu yer alıyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
James Clavell’in çok satan romanından uyarlanan mini dizi ‘Shōgun’, henüz ilk 3 bölümü yayında olmasına rağmen büyük bir rekora imza attı.

27 Şubat’tan itibaren Disney+’ta izleyicilerle buluşan dizi, genel eğlence kategorisinde dünya çapında en çok izlenen yapım unvanını kazandı. Dizi, 9 milyon izlenmeyle FX imzalı diziler arasında prömiyerde ulaştığı bu ciddi sayısal veri ile ilk sıraya yerleşti. 

27 Şubat’tan itibaren sadece Disney+’ta yayınlanan mini dizi ‘Shōgun’, henüz ilk 3 bölümü yayınlanmasına rağmen tarihi bir rekorla açılışını yaptı. 10 bölümlük destansı tarihi savaş dizisi, dünyada Disney+’ta yayınlanmasıyla birlikte 9 milyonluk izlenme sayısına ulaştı. Yayına girmesinden itibaren 6 günlük zaman diliminde bu veriye ulaşan dizi, ‘The Bear’ın 2. sezonu ile ‘The Kardashians’ın ilk sezonunun rekorunu geçti.

‘Shōgun’, 1600 yılında, yüzyıla şekil veren bir iç savaşın başlangıcında Japonya’da geçiyor. Hiroyuki Sanada’nın yapımcılığını üstlendiği dizide, Vekiller Konseyi’ndeki düşmanları ona karşı birleşirken, hayatı için savaşan Lord Yoshiii Toranaga’nın hikayesine tanıklık ediyoruz. 

Gizemli bir Avrupa gemisinin, yakındaki bir balıkçı köyünde karaya oturmuş halde bulunduğu dizide, geminin İngiliz pilotu John Blackthorne, Toranaga’nın güç dengelerini değiştirmesine yardımcı olabilecek ve Blackthorne’un düşmanları olan Cizvit rahipleri ile Portekizli tüccarların güçlü nüfuzunu yerle bir edebilecek sırlar taşımaktadır.

Her salı günü yeni bölümüyle Disney+’taki yerini alan ‘Shōgun’, türler arası etkileyici geçişi, göz dolduran prodüksiyonu, çarpıcı senaryosu ve oyunculuk performanslarıyla seyircilere güçlü bir seyirlik sunuyor. John Blackthorne'u canlandıran Cosmo Jarvis'in yanı sıra dizide, bir ABD yapımı için benzeri görülmemiş, çokça hayranları olan ve beğenilen bir Japon oyuncu kadrosu yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni