Başkan Altay: “Her Yaştan Hemşehrimiz İçin Örnek Bir Kütüphane Yapıyoruz"

Türkiye 28.01.2024 - 18:24, Güncelleme: 28.01.2024 - 22:03 5016+ kez okundu.
 

Başkan Altay: “Her Yaştan Hemşehrimiz İçin Örnek Bir Kütüphane Yapıyoruz"

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Kütüphanesi’nin yapımına başlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Eski belediye bahçemizde ağaçları koruyarak gençlerimiz başta olmak üzere her yaştan hemşehrimiz için örnek bir kütüphane yapıyoruz” dedi. Konya Büyükşehir Belediyesi, şehre kazandırılacak Şehir Kütüphanesi’nin inşaatında çalışmalara başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’nin en güzel kütüphane binalarından birisini yapmak için kolları sıvadıklarını belirterek, yeni kütüphane binasının üniversite şehri Konya için hayırlı olması temennisinde bulundu. “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla ihtiyaç duyulan her alanda yürüttükleri çalışmalara devam ettiklerini aktaran Başkan Altay, “Şehir Kütüphanesi inşaatımızda çalışmalara başladık. Eski belediye bahçemizde ağaçları koruyarak gençlerimiz başta olmak üzere her yaştan hemşehrimiz için örnek bir kütüphane yapıyoruz. ‘Çok güzel olacak’ lafla olmaz, icraatla olur. Şehir kütüphanemiz de çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Kütüphanesi’nin yapımına başlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Eski belediye bahçemizde ağaçları koruyarak gençlerimiz başta olmak üzere her yaştan hemşehrimiz için örnek bir kütüphane yapıyoruz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehre kazandırılacak Şehir Kütüphanesi’nin inşaatında çalışmalara başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’nin en güzel kütüphane binalarından birisini yapmak için kolları sıvadıklarını belirterek, yeni kütüphane binasının üniversite şehri Konya için hayırlı olması temennisinde bulundu.

“Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla ihtiyaç duyulan her alanda yürüttükleri çalışmalara devam ettiklerini aktaran Başkan Altay, “Şehir Kütüphanesi inşaatımızda çalışmalara başladık. Eski belediye bahçemizde ağaçları koruyarak gençlerimiz başta olmak üzere her yaştan hemşehrimiz için örnek bir kütüphane yapıyoruz. ‘Çok güzel olacak’ lafla olmaz, icraatla olur. Şehir kütüphanemiz de çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni