Ali Başarır Biyografi

Magazin 09.03.2024 - 19:47, Güncelleme: 09.03.2024 - 19:47 13268+ kez okundu.
 

Ali Başarır Biyografi

Müzisyen ve besteci Ali Başarır biyografisi.

Ali BAŞARIR BİLGİ 1977 yılı İstanbul doğumlu müzisyen ve besteci Ali Başarır, 2010 yılından beri modern klasik müzik olarak nitelendirebileceğimiz, genelde düşük tempo ve çok kompleks olmayan, çoğunlukla minimal, sakin temposundan ve müziğinde vokalleri üstlenen enstrüman piyano olduğundan işin içinde hüzün eksik olmayan, genellikle hayatın içinden, deneyimlerden, bazen de doğa, mitoloji ve tinsel öğelerden ilham alarak teknolojik ve kalabalık bir dünyada bireysel yalnızlığın içinde saklı kalan gerçeklikleri, hayalleri ve tanımları piyano tuşlarıyla su yüzeyine çıkarıyor. Ali BAŞARIR INFO Born in 1977 at Istanbul, musician and composer Ali Başarır, dealing with ‘The Modern Classical’ music since 2010. His compositions are mostly downtempo, non-complex, minimalist and chilly, we can say. Because of the fact that his vocalist is also his piano, most of the music he produce is waves with melancholia. He says he’s feeding his art personal with everyday struggles of life, sometimes nature, mystic and spiritual details. Başarır is telling stories about hidden truths inside the personal loneliness at the technologic and crowdy earth. ALİ BAŞARIR SOSYAL MEDYA Facebook https://www.facebook.com/alibasarir?comment_id=Y29tbWVudDoyNTA5NjY5MzA5MTY1NjMwXzI1MDk2OTI3NzkxNjMyODM%3D Instagram https://www.instagram.com/alibasarir Twitter https://twitter.com/alibsrr Dijital Müzik Servisleri https://open.spotify.com/artist/2OpEZmClxres1AuKdySuJ4?si=JmH5QsU8R4q4k62-DhJM9w https://music.apple.com/tr/artist/ali-ba%C5%9Far%C4%B1r/1457459060 A Ali Başarır
Müzisyen ve besteci Ali Başarır biyografisi.

Ali BAŞARIR BİLGİ

1977 yılı İstanbul doğumlu müzisyen ve besteci Ali Başarır, 2010 yılından beri modern klasik müzik olarak nitelendirebileceğimiz, genelde düşük tempo ve çok kompleks olmayan, çoğunlukla minimal, sakin temposundan ve müziğinde vokalleri üstlenen enstrüman piyano olduğundan işin içinde hüzün eksik olmayan, genellikle hayatın içinden, deneyimlerden, bazen de doğa, mitoloji ve tinsel öğelerden ilham alarak teknolojik ve kalabalık bir dünyada bireysel yalnızlığın içinde saklı kalan gerçeklikleri, hayalleri ve tanımları piyano tuşlarıyla su yüzeyine çıkarıyor.

Ali BAŞARIR INFO

Born in 1977 at Istanbul, musician and composer Ali Başarır, dealing with ‘The Modern Classical’ music since 2010. His compositions are mostly downtempo, non-complex, minimalist and chilly, we can say. Because of the fact that his vocalist is also his piano, most of the music he produce is waves with melancholia. He says he’s feeding his art personal with everyday struggles of life, sometimes nature, mystic and spiritual details. Başarır is telling stories about hidden truths inside the personal loneliness at the technologic and crowdy earth.

Ali Başarır

ALİ BAŞARIR SOSYAL MEDYA

Facebook

https://www.facebook.com/alibasarir?comment_id=Y29tbWVudDoyNTA5NjY5MzA5MTY1NjMwXzI1MDk2OTI3NzkxNjMyODM%3D

Instagram

https://www.instagram.com/alibasarir

Twitter

https://twitter.com/alibsrr

Dijital Müzik Servisleri

https://open.spotify.com/artist/2OpEZmClxres1AuKdySuJ4?si=JmH5QsU8R4q4k62-DhJM9w

https://music.apple.com/tr/artist/ali-ba%C5%9Far%C4%B1r/1457459060

A Ali Başarır
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni