AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran'dan her ay emeklilere bin TL destek sözü

Siyaset&Politika 02.02.2024 - 21:10, Güncelleme: 02.02.2024 - 23:42 8633+ kez okundu.
 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran'dan her ay emeklilere bin TL destek sözü

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, emeklilere 12 ay boyunca her ay düzenli olarak Bin TL destek sağlayacaklarını açıkladı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, dün açıkladığı emeklilere yönelik içme suyu desteğinin ardından bugün de emeklilere her ay Bin TL destek vereceklerini duyurdu. ‘Vatandaşımızın parasını tekrar vatandaşımıza harcayacağız” diyen Savran, projenin detaylarını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği Proje Tanıtım Toplantısında hemşehrileriyle paylaşacağını açıkladı. Savran, “Geçtiğimiz gün emeklilerimizin konutlarında kullandıkları içme suyu miktarının ilk 5 tonluk bölümünün faturalarına yansıtılmayacağını açıklamıştık. Biz yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalarımızı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik yapıyoruz. Bu sosyal desteği açıklamadan önce de emekli vatandaşlarımızın su kullanım miktarlarını görüp ona göre bir hazırlık yaptık. Burada önemli olan yapılan yardımın miktarı değil, vatandaşlarımızın gönüllerine ne kadar dokunabildiğimiz ve onları düşünüyor olmamızdır. Şimdi de her ay düzenli olmak kaydıyla emekli vatandaşlarımıza 12 ay boyunca aylık Bin TL destek sağlayacağız.” dedi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, emeklilere 12 ay boyunca her ay düzenli olarak Bin TL destek sağlayacaklarını açıkladı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, dün açıkladığı emeklilere yönelik içme suyu desteğinin ardından bugün de emeklilere her ay Bin TL destek vereceklerini duyurdu. ‘Vatandaşımızın parasını tekrar vatandaşımıza harcayacağız” diyen Savran, projenin detaylarını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği Proje Tanıtım Toplantısında hemşehrileriyle paylaşacağını açıkladı.

Savran, “Geçtiğimiz gün emeklilerimizin konutlarında kullandıkları içme suyu miktarının ilk 5 tonluk bölümünün faturalarına yansıtılmayacağını açıklamıştık. Biz yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalarımızı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik yapıyoruz. Bu sosyal desteği açıklamadan önce de emekli vatandaşlarımızın su kullanım miktarlarını görüp ona göre bir hazırlık yaptık. Burada önemli olan yapılan yardımın miktarı değil, vatandaşlarımızın gönüllerine ne kadar dokunabildiğimiz ve onları düşünüyor olmamızdır. Şimdi de her ay düzenli olmak kaydıyla emekli vatandaşlarımıza 12 ay boyunca aylık Bin TL destek sağlayacağız.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni