Anadolu Efes, Normal Sezonun Son Haftasında Kızılyıldız Takımını Konuk Ediyor.

Spor 11.04.2024 - 16:48, Güncelleme: 11.04.2024 - 20:07 8729 kez okundu.
 

Anadolu Efes, Normal Sezonun Son Haftasında Kızılyıldız Takımını Konuk Ediyor.

Turkish Airlines EuroLeague’in normal sezonunun son haftasında Anadolu Efes Spor Kulübü, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız ile 11 Nisan Perşembe akşamı saat 20.30’da karşılaşacak.

Play-In potasını yakından ilgilendiren bu karşılaşma için nefesler tutulacak Geçtiğimiz hafta rakibi Fenerbahçe Beko’yu zorlu deplasmanda mağlup eden ve Play-In yarışında büyük bir avantaj elde eden mavi beyazlılar, evinde oynayacağı Kızılyıldız maçından galibiyet ile ayrıldığı takdirde diğer maçların sonuçlarına bakmadan normal sezonu dokuzuncu sırada tamamlayacak ve Play-In potasını garantileyecek. Karşılaşmanın canlı yayını 20.30’da S Sport’ta Anadolu Efes - Kızılyıldız mücadelesi ise saat 20.30’da her zaman olduğu gibi S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Turkish Airlines EuroLeague’in normal sezonunun son haftasında Anadolu Efes Spor Kulübü, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız ile 11 Nisan Perşembe akşamı saat 20.30’da karşılaşacak.

Play-In potasını yakından ilgilendiren bu karşılaşma için nefesler tutulacak

Geçtiğimiz hafta rakibi Fenerbahçe Beko’yu zorlu deplasmanda mağlup eden ve Play-In yarışında büyük bir avantaj elde eden mavi beyazlılar, evinde oynayacağı Kızılyıldız maçından galibiyet ile ayrıldığı takdirde diğer maçların sonuçlarına bakmadan normal sezonu dokuzuncu sırada tamamlayacak ve Play-In potasını garantileyecek.

Karşılaşmanın canlı yayını 20.30’da S Sport’ta

Anadolu Efes - Kızılyıldız mücadelesi ise saat 20.30’da her zaman olduğu gibi S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni