Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün düzenlenen EYT mitinginde konuştu.

17.05.2022 - 22:43, Güncelleme: 17.05.2022 - 22:43 1970+ kez okundu.
 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün düzenlenen EYT mitinginde konuştu.

Akgün konuşmasında; “Emeklilikte yaşa takılanlar, kardeşlerim, emeğin ve alın terinin bekçileri. Dünyada hiçbir yerde böyle bir haksızlık yapılmamıştır.

Akgün konuşmasında; “Emeklilikte yaşa takılanlar, kardeşlerim, emeğin ve alın terinin bekçileri.   Dünyada hiçbir yerde böyle bir haksızlık yapılmamıştır, Geçmediğimiz yollar, geçmediğimiz köprüler için müteahhitlere para bulan iktidar, yandaş derneklere, yandaş vakıflara, yandaş ajanslara milyonları aktaran iktidar, kendine saraylar yaptıracak parayı buluyor ama konu EYT’ye gelince yasayı biz çıkarmadık diyor , sorunları çözmek sizin işiniz iktidar olan sizsiniz.   Devletimiz bu yarayı saracak güce de imkana da sahiptir. Sayın Erdoğan ne diyor “Dünyanın sayılı ekonomilerindeniz Ortadoğu’nun lideriyiz Bizsiz hiç bir masa kurulamaz” diyor. O zaman ben de buradan diyorum ki EYT’li kardeşlerimiz yok sayılamaz, EYT’liler olmadan hiç bir masa kurulamaz diyorum. EYT emek borcudur bu borç ödenecektir.   Kardeşlerim TDP iktidarında EYT Federasyonu ile imzaladığımız taahhütname gereği iktidara geldiğimiz ilk 90 gün içerisinde hiç bir şart koşmadan EYT’li kardeşlerimizin haklarını teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Akgün konuşmasında; “Emeklilikte yaşa takılanlar, kardeşlerim, emeğin ve alın terinin bekçileri. Dünyada hiçbir yerde böyle bir haksızlık yapılmamıştır.

Akgün konuşmasında; “Emeklilikte yaşa takılanlar, kardeşlerim, emeğin ve alın terinin bekçileri.

 

Dünyada hiçbir yerde böyle bir haksızlık yapılmamıştır, Geçmediğimiz yollar, geçmediğimiz köprüler için müteahhitlere para bulan iktidar, yandaş derneklere, yandaş vakıflara, yandaş ajanslara milyonları aktaran iktidar, kendine saraylar yaptıracak parayı buluyor ama konu EYT’ye gelince yasayı biz çıkarmadık diyor , sorunları çözmek sizin işiniz iktidar olan sizsiniz.

 

Devletimiz bu yarayı saracak güce de imkana da sahiptir. Sayın Erdoğan ne diyor “Dünyanın sayılı ekonomilerindeniz Ortadoğu’nun lideriyiz Bizsiz hiç bir masa kurulamaz” diyor. O zaman ben de buradan diyorum ki EYT’li kardeşlerimiz yok sayılamaz, EYT’liler olmadan hiç bir masa kurulamaz diyorum. EYT emek borcudur bu borç ödenecektir.

 

Kardeşlerim TDP iktidarında EYT Federasyonu ile imzaladığımız taahhütname gereği iktidara geldiğimiz ilk 90 gün içerisinde hiç bir şart koşmadan EYT’li kardeşlerimizin haklarını teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni