Sıla bu akşam Bursalılarla buluşuyor

Magazin 12.09.2024 - 15:24, Güncelleme: 12.09.2024 - 15:48 5017 kez okundu.
 

Sıla bu akşam Bursalılarla buluşuyor

Kapalı gişe konserleriyle sezona damgasını vuran ünlü şarkıcı Sıla, KerkiSolfej organizasyonu ile bu akşam Bursalılar ile buluşmaya hazırlanıyor.

BURSA (İGFA) - Yaz sezonu boyunca konser vermek için Türkiye'yi karış karış dolaşan başarılı popçu Sıla, KerkiSolfej organizasyonu  ile Bu akşam Bursa Kültür Park Açık Hava sahnesinde Bursalı hayranlarına muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.   Uzun bir aradan sonra Bursalılarla buluşacak olan Sıla, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Her konserinde sevilen şarkılarının yanı sıra birbirinden şık kostümleri ve sahne şovlarıyla da beğeni toplayan başarılı sanatçıya Bursalı hayranları eşlik edecek.
Kapalı gişe konserleriyle sezona damgasını vuran ünlü şarkıcı Sıla, KerkiSolfej organizasyonu ile bu akşam Bursalılar ile buluşmaya hazırlanıyor.

BURSA (İGFA) - Yaz sezonu boyunca konser vermek için Türkiye'yi karış karış dolaşan başarılı popçu Sıla, KerkiSolfej organizasyonu  ile Bu akşam Bursa Kültür Park Açık Hava sahnesinde Bursalı hayranlarına muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.  

Uzun bir aradan sonra Bursalılarla buluşacak olan Sıla, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Her konserinde sevilen şarkılarının yanı sıra birbirinden şık kostümleri ve sahne şovlarıyla da beğeni toplayan başarılı sanatçıya Bursalı hayranları eşlik edecek.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir