Sakarya'nın milli gururu Türk Bayrağı’nı dalgalandıracak

Spor 10.05.2023 - 14:49, Güncelleme: 10.05.2023 - 15:11 42617+ kez okundu.
 

Sakarya'nın milli gururu Türk Bayrağı’nı dalgalandıracak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karate sporcusu Fatih Şen, 12-14 Mayıs tarihleri arasında Fas’ta gerçekleştirilecek olan PremierLeague Şampiyonası öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Milli Takım bünyesinde mindere çıkacak olan temsilcimiz, +84 kilogramda mücadele verecek. SAKARYA (İGFA) -  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Karate sporcusu Fatih Şen, Fas’ta gerçekleştirilecek olan PremierLeague Şampiyonası öncesi hazırlıklarını tamamladı. Yoğun bir hazırlık kampı geçiren başarılı sporcu, 10 Mayıs Çarşamba günü Milli Takım ile birlikte Fas’a hareket edecek. 12-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şampiyonada, temsilcimiz +84 kilogramda mücadele verecek.Başkent Rabat’ta gerçekleştirilecek olan şampiyonaya spor severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.              
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karate sporcusu Fatih Şen, 12-14 Mayıs tarihleri arasında Fas’ta gerçekleştirilecek olan PremierLeague Şampiyonası öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Milli Takım bünyesinde mindere çıkacak olan temsilcimiz, +84 kilogramda mücadele verecek.

SAKARYA (İGFA) -  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Karate sporcusu Fatih Şen, Fas’ta gerçekleştirilecek olan PremierLeague Şampiyonası öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Yoğun bir hazırlık kampı geçiren başarılı sporcu, 10 Mayıs Çarşamba günü Milli Takım ile birlikte Fas’a hareket edecek.

12-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şampiyonada, temsilcimiz +84 kilogramda mücadele verecek.Başkent Rabat’ta gerçekleştirilecek olan şampiyonaya spor severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni