Konya Şehir Tiyatrosu, Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap Oyununu Sahneledi

Kültür&Sanat 20.04.2024 - 14:07, Güncelleme: 20.04.2024 - 15:26 6650 kez okundu.
 

Konya Şehir Tiyatrosu, Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap Oyununu Sahneledi

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap adlı eserin prömiyeri (ilk oyun) gerçekleştirildi.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahnelenen oyuna Konyalı tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. İrlandalı yazar Clive Staples Lewis’in kitabından uyarlanan oyunda; İkinci Dünya Savaşı’nın başlamasıyla güvende olabilmeleri için ünlü Profesör Kirke’nin şatosuna gönderilen Suzan, Peter, Edmund ve Lucy adındaki dört kardeşin şatonun bir odasında keşfettikleri sihirli dolapla Narnia Ormanları’na gitmesini ve orada kötü kalpli cadı tarafından esir edilen Edmund’un ormanlar kralı aslanın da yardımıyla kardeşleri tarafından kurtarılmaya çalışılması anlatılıyor. Oyunla ilgili görüşlerini paylaşan tiyatroseverler ise; oyunu, dekoru ve kostümleri çok beğendiklerini ifade ederek, emeklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na teşekkür etti. 2 perde ve 120 dakikadan oluşan Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap adlı oyun, 20 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da ve 22 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde yeniden sahnelenecek. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap adlı eserin prömiyeri (ilk oyun) gerçekleştirildi.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahnelenen oyuna Konyalı tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. İrlandalı yazar Clive Staples Lewis’in kitabından uyarlanan oyunda; İkinci Dünya Savaşı’nın başlamasıyla güvende olabilmeleri için ünlü Profesör Kirke’nin şatosuna gönderilen Suzan, Peter, Edmund ve Lucy adındaki dört kardeşin şatonun bir odasında keşfettikleri sihirli dolapla Narnia Ormanları’na gitmesini ve orada kötü kalpli cadı tarafından esir edilen Edmund’un ormanlar kralı aslanın da yardımıyla kardeşleri tarafından kurtarılmaya çalışılması anlatılıyor.

Oyunla ilgili görüşlerini paylaşan tiyatroseverler ise; oyunu, dekoru ve kostümleri çok beğendiklerini ifade ederek, emeklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na teşekkür etti.

2 perde ve 120 dakikadan oluşan Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap adlı oyun, 20 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da ve 22 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde yeniden sahnelenecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni