Kemer'de korfbol heyecanı

Spor 16.10.2024 - 14:04, Güncelleme: 16.10.2024 - 15:22 3683 kez okundu.
 

Kemer'de korfbol heyecanı

Uluslararası Korfbol Federasyonu (IKF) Avrupa Korfbol B Ligi Şampiyonası, Türkiye’nin en önemli spor destinasyonlarından olan Kemer’de başladı.

Viking Otelleri ev sahipliğinde Göynük Mahallesi’ndeki Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonanın açılış seremonisi yapıldı.  Şampiyonaya, Türkiye’nin yanı sıra İsviçre, İskoçya, Galler, Polonya, Slovakya, Sırbistan, İrlanda’dan sporcular katılıyor.  Dünyada kadın ve erkeğin bir arada oynayabildiği tek spor dalı olan korfbol heyecanında Türkiye, ilk oynağı maçta güçlü rakibi İsviçre’yi 13-8 mağlup etti.  Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Göynük Belediye Başkanlığı döneminde spor turizmine kazandırdığı Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu daha önce meclis kararıyla kiraya verilmiş, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının Kemer'e getirilmesi hedeflenmişti. Şampiyona, 19 Ekim Cumartesi günü sona erecek.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Uluslararası Korfbol Federasyonu (IKF) Avrupa Korfbol B Ligi Şampiyonası, Türkiye’nin en önemli spor destinasyonlarından olan Kemer’de başladı.

Viking Otelleri ev sahipliğinde Göynük Mahallesi’ndeki Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonanın açılış seremonisi yapıldı. 

Şampiyonaya, Türkiye’nin yanı sıra İsviçre, İskoçya, Galler, Polonya, Slovakya, Sırbistan, İrlanda’dan sporcular katılıyor. 

Dünyada kadın ve erkeğin bir arada oynayabildiği tek spor dalı olan korfbol heyecanında Türkiye, ilk oynağı maçta güçlü rakibi İsviçre’yi 13-8 mağlup etti. 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Göynük Belediye Başkanlığı döneminde spor turizmine kazandırdığı Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu daha önce meclis kararıyla kiraya verilmiş, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının Kemer'e getirilmesi hedeflenmişti.

Şampiyona, 19 Ekim Cumartesi günü sona erecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir