Çınarcık’ta 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Kültür&Sanat (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2022 - 14:20, Güncelleme: 23.04.2022 - 14:15 2180+ kez okundu.
 

Çınarcık’ta 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Çınarcık’ta 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenlerde ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak burada yaptığı konuşmada, 23 Nisan 1920 tarihinin cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adım olduğunu ifade etti.Konuşmaların ardından Hüdaverdi Aydın İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler yapıldı.Halk oyunları gösterisi sırasında sahneye çıkan Müdür Karabacak, “zeybek” oyunu performansıyla beğeni topladı.Törene Kaymakam Cemil Aksak, Belediye Başkanı Numan Soyer, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çınarcık’ta 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.
Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenlerde ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak burada yaptığı konuşmada, 23 Nisan 1920 tarihinin cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adım olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından Hüdaverdi Aydın İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler yapıldı.
Halk oyunları gösterisi sırasında sahneye çıkan Müdür Karabacak, “zeybek” oyunu performansıyla beğeni topladı.
Törene Kaymakam Cemil Aksak, Belediye Başkanı Numan Soyer, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni