Evciler’de uyuşturucu ile mücadele ele alındı

Genel (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2022 - 08:15, Güncelleme: 18.03.2022 - 08:11 2278+ kez okundu.
 

Evciler’de uyuşturucu ile mücadele ele alındı

Evciler’de uyuşturucu ile mücadele ele alındı

Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde polis tarafından uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nde görevli polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya muhtarlar, kamu görevleri katıldı. Toplantıda dünyada ve Türkiye’de önemli sorunları içerisinde yer alan uyuşturucu madde bağımlılığın önlenebilmesi için neler yapılması gerektiği anlatıldı. Toplantıların ilerleyen günlerde de devam edeceği belirtildi.
Evciler’de uyuşturucu ile mücadele ele alındı
Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde polis tarafından uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nde görevli polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya muhtarlar, kamu görevleri katıldı. Toplantıda dünyada ve Türkiye’de önemli sorunları içerisinde yer alan uyuşturucu madde bağımlılığın önlenebilmesi için neler yapılması gerektiği anlatıldı. Toplantıların ilerleyen günlerde de devam edeceği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni