Edirne'de ilginç silüet!

Türkiye 13.09.2024 - 13:21, Güncelleme: 13.09.2024 - 15:29 4094 kez okundu.
 

Edirne'de ilginç silüet!

Edirne’de gökyüzünde beliren ilginç bulut şekli, vatandaşlar tarafından hayretle izlendi.

Mimar Sinan silüetine benzeyen bulut dikkatleri çekti. Ergin YILDIZ / EDİRNE (İGFA) - Edirne’de gökyüzünde beliren ilginç bulut şekli vatandaşları hayrete düşürdü. Yağmur yağışının beklendiği kentte akşam saatlerinde gökyüzünde Mimar Sinan silüetine benzeyen bulut, görenlerin ilgisini çekti. Olaya tanıklık eden vatandaşlar, cep telefonlarına sarılarak Mimar Sinan silüetinin fotoğrafını çekti. Bazı vatandaşlar bu doğa olayını bir tesadüf olarak değerlendirirken, bazıları da bulutun şeklinin özel bir anlam taşıdığını düşünüyor.  
Edirne’de gökyüzünde beliren ilginç bulut şekli, vatandaşlar tarafından hayretle izlendi.

Mimar Sinan silüetine benzeyen bulut dikkatleri çekti.

Ergin YILDIZ / EDİRNE (İGFA) - Edirne’de gökyüzünde beliren ilginç bulut şekli vatandaşları hayrete düşürdü.

Yağmur yağışının beklendiği kentte akşam saatlerinde gökyüzünde Mimar Sinan silüetine benzeyen bulut, görenlerin ilgisini çekti.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar, cep telefonlarına sarılarak Mimar Sinan silüetinin fotoğrafını çekti.

Bazı vatandaşlar bu doğa olayını bir tesadüf olarak değerlendirirken, bazıları da bulutun şeklinin özel bir anlam taşıdığını düşünüyor.

 

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir