İlknur Özkuş’tan geceye damga vuran mesaj 

Magazin 24.07.2024 - 10:01, Güncelleme: 24.07.2024 - 15:33 12142+ kez okundu.
 

İlknur Özkuş’tan geceye damga vuran mesaj 

Dün gece gerçekleşen ve sanat, spor, müzik camiasının en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Yılın starları ödül gecesine sunucu ve organizatör İlknur Özkuş’un sahnedeki mesajı damga vurdu.

 Geceye Emrullah Köroğlu tasarımı çok şık bir elbise ile katılan Özkuş tüm dikkatleri de üzerine çekti .  İSTANBUL (İGFA) - Son zamanlarda hayvanlara yönelik çıkarılmış yeni yasa tasarısına sosyal medyasında sıkça değinen ve karşı çıkan ünlü sunucu ve organizatör İlknur Özkuş; Yılın En Başarılı Orhanizatörü olarak ödül aldığı gecede, sahnede yaptığı konuşmasında “Tecavüzcüyü uyut,  katili uyut, vatan hainini uyut, hayvanları uyutma“ diyerek sahnede tepkisini dile getirdi . İlknur Özkuş’un bu sözleri izleyenlerce büyük alkış aldı .    
Dün gece gerçekleşen ve sanat, spor, müzik camiasının en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Yılın starları ödül gecesine sunucu ve organizatör İlknur Özkuş’un sahnedeki mesajı damga vurdu.

 Geceye Emrullah Köroğlu tasarımı çok şık bir elbise ile katılan Özkuş tüm dikkatleri de üzerine çekti . 

İSTANBUL (İGFA) - Son zamanlarda hayvanlara yönelik çıkarılmış yeni yasa tasarısına sosyal medyasında sıkça değinen ve karşı çıkan ünlü sunucu ve organizatör İlknur Özkuş; Yılın En Başarılı Orhanizatörü olarak ödül aldığı gecede, sahnede yaptığı konuşmasında “Tecavüzcüyü uyut,  katili uyut, vatan hainini uyut, hayvanları uyutma“ diyerek sahnede tepkisini dile getirdi . İlknur Özkuş’un bu sözleri izleyenlerce büyük alkış aldı .

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir