LPG'ye indirim geliyor

Ekonomi 04.06.2024 - 01:15, Güncelleme: 04.06.2024 - 01:19 11647 kez okundu.
 

LPG'ye indirim geliyor

Akaryakıt ürünlerinden otogaz (LPG) grubuna 4 Haziran Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 8 kuruş fiyat indirimi bekleniyor.

İSTANBUL (İGFA) - Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre otogaz grubunda Salı gününden geçerli olacak şekilde 1 lira 8 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. Benzin ve motorin gruplarında ise fiyat değişikliği beklenmiyor. Şu an için akaryakıt istasyonlarında güncel pompa fiyatları ortalama olarak otogazın litresi 20,69 TL, motorin 41,34 TL, benzin ise 42,48 TL'den satılıyor.
Akaryakıt ürünlerinden otogaz (LPG) grubuna 4 Haziran Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 8 kuruş fiyat indirimi bekleniyor.

İSTANBUL (İGFA) - Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre otogaz grubunda Salı gününden geçerli olacak şekilde 1 lira 8 kuruş fiyat indirimi bekleniyor.

Benzin ve motorin gruplarında ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

Şu an için akaryakıt istasyonlarında güncel pompa fiyatları ortalama olarak otogazın litresi 20,69 TL, motorin 41,34 TL, benzin ise 42,48 TL'den satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi