Bursa Yıldırım'da çocuklara hijyen ve güvenlik

14.12.2022 - 13:09, Güncelleme: 14.12.2022 - 13:09 286+ kez okundu.
 

Bursa Yıldırım'da çocuklara hijyen ve güvenlik

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde aşayan çocukların donanımlı bireyler olarak yetişmesi için destek faaliyetleri yürüten Yıldırım Belediyesi, düzenlediği eğitimlerle miniklerin kişisel gelişimine katkı sağlıyor.BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi Kreşi’ndeki çocuklara Güvenlik ve Hijyen eğitimi verildi. Eğitim kapsamında çocuklara doğru el yıkama, hijyen ve temizlik konularında bilgi verildi.  Ayrıca etkinlik kapsamında çocuklara güvenlik eğitimi verildi. Gerçekleşen faaliyetin sonunda miniklere boyama kitabı hediye edildi.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde aşayan çocukların donanımlı bireyler olarak yetişmesi için destek faaliyetleri yürüten Yıldırım Belediyesi, düzenlediği eğitimlerle miniklerin kişisel gelişimine katkı sağlıyor.

BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi Kreşi’ndeki çocuklara Güvenlik ve Hijyen eğitimi verildi.

Eğitim kapsamında çocuklara doğru el yıkama, hijyen ve temizlik konularında bilgi verildi.  Ayrıca etkinlik kapsamında çocuklara güvenlik eğitimi verildi.

Gerçekleşen faaliyetin sonunda miniklere boyama kitabı hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir