Manisa Akhisar'da dere temizliği

07.10.2022 - 13:16, Güncelleme: 07.10.2022 - 13:16 619+ kez okundu.
 

Manisa Akhisar'da dere temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova Mahallesinde 500 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile birlikte yağmur nedeniyle taşınan malzemeler temizlenerek derenin düzenli akışı sağlanmış oldu.MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde doğayı korumak ve vatandaşlar için daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova Mahallesinde 500 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Derede, yağışların getirdiği, çakıl ve kum gibi malzemeler ile birlikte çıkan ot temizlendi. Böylece derenin düzenli akışı sağlanarak, kötü kokuya karşı önlem alınmış oldu.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova Mahallesinde 500 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile birlikte yağmur nedeniyle taşınan malzemeler temizlenerek derenin düzenli akışı sağlanmış oldu.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde doğayı korumak ve vatandaşlar için daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova Mahallesinde 500 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Derede, yağışların getirdiği, çakıl ve kum gibi malzemeler ile birlikte çıkan ot temizlendi. Böylece derenin düzenli akışı sağlanarak, kötü kokuya karşı önlem alınmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni