Çanakkale Köprüsü'ne yoğun talep

11.07.2022 - 16:10, Güncelleme: 11.07.2022 - 16:10 2046+ kez okundu.
 

Çanakkale Köprüsü'ne yoğun talep

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısını paylaştı.ÇANAKKALE (İGFA) - Uzun zamandır çalışmaları süren ve 18 Mart'ta hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da istatistiki verileri açıkladı. Sosyal medya hesabından verileri paylaşan Karaismailoğlu,"1915 ÇANAKKALE Köprüsü’nü 8 Temmuz’da 14 bin 275 araç kullandı. Olmasaydı feribot kuyruklarına mahkum olacaktık. Köprü ile yılda 415 Milyon Euro tasarruf sağlıyoruz. Osmangazi Köprüsü gibi, bu rakamlar da her yıl artacak. Geleceğin ihtiyacını bugünden planlıyoruz" açıklamasını yaptı. 1915 ÇANAKKALE Köprüsü’nü 8 Temmuz’da 14.275 araç kullandı. Olmasaydı feribot kuyruklarına mahkum olacaktık. Köprü ile yılda 415 Milyon € tasarruf sağlıyoruz. Osmangazi Köprüsü gibi, bu rakamlar da her yıl artacak. Geleceğin ihtiyacını bugünden planlıyoruz. pic.twitter.com/S2ZCEPGKW2 — Adil Karaismailoğlu (@akaraismailoglu) July 11, 2022

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısını paylaştı.

ÇANAKKALE (İGFA) - Uzun zamandır çalışmaları süren ve 18 Mart'ta hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da istatistiki verileri açıkladı. Sosyal medya hesabından verileri paylaşan Karaismailoğlu,"1915 ÇANAKKALE Köprüsü’nü 8 Temmuz’da 14 bin 275 araç kullandı. Olmasaydı feribot kuyruklarına mahkum olacaktık. Köprü ile yılda 415 Milyon Euro tasarruf sağlıyoruz. Osmangazi Köprüsü gibi, bu rakamlar da her yıl artacak. Geleceğin ihtiyacını bugünden planlıyoruz" açıklamasını yaptı.

1915 ÇANAKKALE Köprüsü’nü
8 Temmuz’da 14.275 araç kullandı.

Olmasaydı feribot kuyruklarına mahkum olacaktık.
Köprü ile yılda 415 Milyon € tasarruf sağlıyoruz.

Osmangazi Köprüsü gibi, bu rakamlar da her yıl artacak.

Geleceğin ihtiyacını bugünden planlıyoruz. pic.twitter.com/S2ZCEPGKW2

— Adil Karaismailoğlu (@akaraismailoglu) July 11, 2022
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir