Adana Valisi vatandaşlarla bayramlaştı

10.07.2022 - 12:16, Güncelleme: 10.07.2022 - 12:16 2351+ kez okundu.
 

Adana Valisi vatandaşlarla bayramlaştı

Kurban Bayramı vesilesiyle Valiliğimizce düzenlenen resmi bayramlaşma töreni Adana Valisi Dr. Süleyman Elban’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.ADANA (İGFA) - 75. Yıl Sanat Galerisi’nde düzenlenen törene kent protokolü ve vatandaşlar katıldı. Programa katılan herkesin bayramını kutlayan Vali Elban; bayramların milletimizin birlik, beraberliğini perçinleyen hoşgörü örneklerinin en güzellerinin yaşandığı çok özel günler olduğunu kaydederek “Bayramlarımız dargınlıkların unutulduğu, tüm insanlarımızın umudun ortak paydasında birleştiği günlerdir. Kurban Bayramımıza bir kez daha kavuşmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Adanalı hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar temenni ediyor, yüce milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum." dedi. Bayramlaşma programı katılımcılarla sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

Kurban Bayramı vesilesiyle Valiliğimizce düzenlenen resmi bayramlaşma töreni Adana Valisi Dr. Süleyman Elban’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

ADANA (İGFA) - 75. Yıl Sanat Galerisi’nde düzenlenen törene kent protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Programa katılan herkesin bayramını kutlayan Vali Elban; bayramların milletimizin birlik, beraberliğini perçinleyen hoşgörü örneklerinin en güzellerinin yaşandığı çok özel günler olduğunu kaydederek “Bayramlarımız dargınlıkların unutulduğu, tüm insanlarımızın umudun ortak paydasında birleştiği günlerdir. Kurban Bayramımıza bir kez daha kavuşmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Adanalı hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar temenni ediyor, yüce milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Bayramlaşma programı katılımcılarla sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni