Piyasa değeri 78 bin TL olan kaçak oto aydınlatma parçaları ele geçirildi

Asayiş (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2022 - 18:25, Güncelleme: 23.06.2022 - 18:18 3539+ kez okundu.
 

Piyasa değeri 78 bin TL olan kaçak oto aydınlatma parçaları ele geçirildi

Piyasa değeri 78 bin TL olan kaçak oto aydınlatma parçaları ele geçirildi

Sivas’ta piyasa değeri 78 bin TL olan kaçak oto aydınlatma parçaları ele geçirildi.Sivas’ın Suşehri ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından D-100 karayolu üzerinde gerçekleştirilen yol denetimlerinde İran’dan Türkiye’ye yolcu taşımacılığı yapan bir araç durdurularak arandı. Yapılan aramada İran uyruklu R.P. ve Ş.K. isimli şahısların valizlerinde piyasa değeri 78 bin TL olan gümrük kaçağı oto aydınlatma parçaları ele geçirildi. Kaçak malzemelere el konulurken iki şahsa kaçakçılık kanununa muhalefet suçlaması ile işlem yapıldı.
Piyasa değeri 78 bin TL olan kaçak oto aydınlatma parçaları ele geçirildi
Sivas’ta piyasa değeri 78 bin TL olan kaçak oto aydınlatma parçaları ele geçirildi.
Sivas’ın Suşehri ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından D-100 karayolu üzerinde gerçekleştirilen yol denetimlerinde İran’dan Türkiye’ye yolcu taşımacılığı yapan bir araç durdurularak arandı. Yapılan aramada İran uyruklu R.P. ve Ş.K. isimli şahısların valizlerinde piyasa değeri 78 bin TL olan gümrük kaçağı oto aydınlatma parçaları ele geçirildi. Kaçak malzemelere el konulurken iki şahsa kaçakçılık kanununa muhalefet suçlaması ile işlem yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir