Hayallerini dondurucudan çıkardı!

Magazin 13.07.2024 - 00:30, Güncelleme: 13.07.2024 - 00:53 19701+ kez okundu.
 

Hayallerini dondurucudan çıkardı!

8 yıl önce mutlu bir evlilik yaparak kendini nadasa çeken Asena, şarkıcılık hayalini yepyeni bir formatla gerçekleştirmek için adımını attı.

İSTANBUL (İGFA) - Sözü ve müziği Çağla Kurt’a, Almanya’da yapılan aranjesi Selçuk Şahin’e ait olan ‘Şeytan Tüyü’ isimli şarkıyla iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanan Asena, klibi ile de müzikseverlere ters köşe yapacak. Almanya’da başarılı bir iş hayatı sürdüren Asena eşinin de desteğini alıp, uzun zamandır hayalini kurduğu projesi için ilk adım olarak seslendirdiği şarkıya Ankara’da bulunan Sarnıç Fotoğraf Plato’sunda Halil Güzel’in yönetmenliğinde muhteşem bir klip çekti. Dans ederken bıraktığı sahnelere bu kez sesiyle geri dönüş yapmaya hazırlanan Asena duygularını şöyle ifade etti; ‘En büyük hayalim bir gün sesimle dansımı evlendirmekti.Bu evlilikten doğan çocuğun adını da ‘Asena Show’ koymaktı. Şimdi bu hayalim için ilk adımı attım. Şarkımı ve klibimi sizlerin beğenisine sundum. Kıbrıs ve Türki Devletleri başta olmak üzere yurt dışı ve yurt içinde sahne almaya hazırlanan Asena, 2 saatlik sahne showunu müzisyenleri ve dansçılarıyla birlikte büyük bir titizlikle tamamladı.
8 yıl önce mutlu bir evlilik yaparak kendini nadasa çeken Asena, şarkıcılık hayalini yepyeni bir formatla gerçekleştirmek için adımını attı.

İSTANBUL (İGFA) - Sözü ve müziği Çağla Kurt’a, Almanya’da yapılan aranjesi Selçuk Şahin’e ait olan ‘Şeytan Tüyü’ isimli şarkıyla iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanan Asena, klibi ile de müzikseverlere ters köşe yapacak. Almanya’da başarılı bir iş hayatı sürdüren Asena eşinin de desteğini alıp, uzun zamandır hayalini kurduğu projesi için ilk adım olarak seslendirdiği şarkıya Ankara’da bulunan Sarnıç Fotoğraf Plato’sunda Halil Güzel’in yönetmenliğinde muhteşem bir klip çekti.

Dans ederken bıraktığı sahnelere bu kez sesiyle geri dönüş yapmaya hazırlanan Asena duygularını şöyle ifade etti; ‘En büyük hayalim bir gün sesimle dansımı evlendirmekti.Bu evlilikten doğan çocuğun adını da ‘Asena Show’ koymaktı. Şimdi bu hayalim için ilk adımı attım. Şarkımı ve klibimi sizlerin beğenisine sundum. Kıbrıs ve Türki Devletleri başta olmak üzere yurt dışı ve yurt içinde sahne almaya hazırlanan Asena, 2 saatlik sahne showunu müzisyenleri ve dansçılarıyla birlikte büyük bir titizlikle tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir