’Fırat Yazılım ve Teknoloji Proje Pazarı’ etkinliği yoğun ilgi gördü

Teknoloji (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2022 - 17:20, Güncelleme: 17.05.2022 - 17:16 3345+ kez okundu.
 

’Fırat Yazılım ve Teknoloji Proje Pazarı’ etkinliği yoğun ilgi gördü

’Fırat Yazılım ve Teknoloji Proje Pazarı’ etkinliği yoğun ilgi gördü

Fırat Üniversitesinde düzenlenen ‘6. Fırat Yazılım Teknoloji Proje Pazarı Ödüllü Yarışma’ etkinliği yoğun ilgi gördü.Fırat Üniversitesi TEKNOKENT, Fırat Teknoloji Transfer Ofisi, MÜSİAD, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğinde ‘6. Fırat Yazılım Teknoloji Proje Pazarı Ödüllü Yarışma’ etkinliği düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun ilginin olduğu etkinliğe, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, TEKNOKENT Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, KOSGEB Müdürü Şaban Yaşa, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karakaya, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.20 projenin sergilendiği etkinlikte Rektör Göktaş ve davetliler stantları tek tek gezerek yapılan çalışmalarla ilgili öğrenci ve akademisyenlerden bilgi aldı. Üniversite genelinde öğretim elemanlarının danışmanlığında öğrenciler tarafından hazırlanan teknoloji ve yazılım ağırlıklı birçok projenin sergilendiği bir etkinlik düzenlendiğini belirten Rektör Göktaş, “Bu tür projeler ilerde gençliğin teknolojiye yatkınlığını artırmak amacıyla düzenlenmektedir. Üniversite olarak öğrencilerimizin projeler konusunda teşvik ediyoruz, destekliyoruz. İleriki süreçte BAP üzerinden de biz öğrencilerimizin projelerini desteklemiş olacağız. Bugün dereceye giren projeleri de ayrıca ödüllendireceğiz” dedi.
’Fırat Yazılım ve Teknoloji Proje Pazarı’ etkinliği yoğun ilgi gördü
Fırat Üniversitesinde düzenlenen ‘6. Fırat Yazılım Teknoloji Proje Pazarı Ödüllü Yarışma’ etkinliği yoğun ilgi gördü.
Fırat Üniversitesi TEKNOKENT, Fırat Teknoloji Transfer Ofisi, MÜSİAD, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğinde ‘6. Fırat Yazılım Teknoloji Proje Pazarı Ödüllü Yarışma’ etkinliği düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun ilginin olduğu etkinliğe, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, TEKNOKENT Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, KOSGEB Müdürü Şaban Yaşa, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karakaya, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
20 projenin sergilendiği etkinlikte Rektör Göktaş ve davetliler stantları tek tek gezerek yapılan çalışmalarla ilgili öğrenci ve akademisyenlerden bilgi aldı. Üniversite genelinde öğretim elemanlarının danışmanlığında öğrenciler tarafından hazırlanan teknoloji ve yazılım ağırlıklı birçok projenin sergilendiği bir etkinlik düzenlendiğini belirten Rektör Göktaş, “Bu tür projeler ilerde gençliğin teknolojiye yatkınlığını artırmak amacıyla düzenlenmektedir. Üniversite olarak öğrencilerimizin projeler konusunda teşvik ediyoruz, destekliyoruz. İleriki süreçte BAP üzerinden de biz öğrencilerimizin projelerini desteklemiş olacağız. Bugün dereceye giren projeleri de ayrıca ödüllendireceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni