Erciş’te bilim fuarı sergisi açıldı

Teknoloji (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2022 - 19:05, Güncelleme: 17.05.2022 - 19:02 3339+ kez okundu.
 

Erciş’te bilim fuarı sergisi açıldı

Erciş’te bilim fuarı sergisi açıldı

Van’ın Erciş ilçesindeki Çelebibağı Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından "4006 Bilim Fuarı" sergisi açıldı.Öğrencilerin bilimsel bilgi, beceri ve bilime olan ilgi isteklerini arttırmak amacıyla düzenlenen fuarda, birbirinden güzel projelere sergilendi. Serginin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Sinan Zortul, 4’ü araştırma, 5’i inceleme ve 7 tanesi de tasarruf olmak üzere toplamda 16 projeyi sergilediklerini belirtti.Konuşmanın ardından Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu tarafından serginin açılışı yapılarak, stantlar gezildi.Sergiye Kaymakam Adayı Hüseyin Bozoğlan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, İlçe Milli Eğitim Müdür Yakup Alhan, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Erciş’te bilim fuarı sergisi açıldı
Van’ın Erciş ilçesindeki Çelebibağı Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından "4006 Bilim Fuarı" sergisi açıldı.
Öğrencilerin bilimsel bilgi, beceri ve bilime olan ilgi isteklerini arttırmak amacıyla düzenlenen fuarda, birbirinden güzel projelere sergilendi. Serginin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Sinan Zortul, 4’ü araştırma, 5’i inceleme ve 7 tanesi de tasarruf olmak üzere toplamda 16 projeyi sergilediklerini belirtti.
Konuşmanın ardından Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu tarafından serginin açılışı yapılarak, stantlar gezildi.
Sergiye Kaymakam Adayı Hüseyin Bozoğlan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, İlçe Milli Eğitim Müdür Yakup Alhan, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni