CHP'de Nilüfer, Mudanya ve Gemlik adayları kesinleşti

Siyaset&Politika 12.02.2024 - 17:56, Güncelleme: 12.02.2024 - 18:25 8106+ kez okundu.
 

CHP'de Nilüfer, Mudanya ve Gemlik adayları kesinleşti

CHP Bursa'da son günlere kalan ilçe adaylarından Nilüfer, Gemlik ve Mudanya Belediye Başkan adayları kesinleşti!

BURSA (İGFA) - Türkiye'de yerel seçim gündeminin ivme kazandığı bu günlerde, seçmen hangi partiden kimin aday olacağını heyecan ve merakla bekliyor. AK Parti'nin tüm ilçe adaylarını açıklamasının ardından gözler CHP'ye çevrilmişti. Bursa'da da son günlere bırakılan CHP adaylarından Gemlik ve Mudanya adayları artık kesinleşti. Kesinleşen isimler parti meclisinde oylamaya sunulmasının ardından açıklanacak. Mudanya'da Hayri Türkyılmaz'ın yerine Deniz Dalgıç aday gösterilecek. Hayri Türkyılmaz ise bugün yapacağı açıklama ile bağımsız adaylığını ilan edecek. Gemlik'te ise Mehmet Uğur Sertaslan'ın yerine Şükrü Deviren'in adaylığı kesinleşti. Öte yandan berakla beklenen Nilüfer'de mevcut belediye başkanı Turgay Erdem'in aday gösterilmeyeceği de netleşmiş bulunuyor. Herkes Duysun'un partili kaynaklardan edindiği bilgiye göre parti meclisine sunulacak isim Şadi Özdemir oldu..
CHP Bursa'da son günlere kalan ilçe adaylarından Nilüfer, Gemlik ve Mudanya Belediye Başkan adayları kesinleşti!

BURSA (İGFA) - Türkiye'de yerel seçim gündeminin ivme kazandığı bu günlerde, seçmen hangi partiden kimin aday olacağını heyecan ve merakla bekliyor.

AK Parti'nin tüm ilçe adaylarını açıklamasının ardından gözler CHP'ye çevrilmişti. Bursa'da da son günlere bırakılan CHP adaylarından Gemlik ve Mudanya adayları artık kesinleşti.

Kesinleşen isimler parti meclisinde oylamaya sunulmasının ardından açıklanacak.

Mudanya'da Hayri Türkyılmaz'ın yerine Deniz Dalgıç aday gösterilecek. Hayri Türkyılmaz ise bugün yapacağı açıklama ile bağımsız adaylığını ilan edecek.

Gemlik'te ise Mehmet Uğur Sertaslan'ın yerine Şükrü Deviren'in adaylığı kesinleşti.

Öte yandan berakla beklenen Nilüfer'de mevcut belediye başkanı Turgay Erdem'in aday gösterilmeyeceği de netleşmiş bulunuyor. Herkes Duysun'un partili kaynaklardan edindiği bilgiye göre parti meclisine sunulacak isim Şadi Özdemir oldu..

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni